SPOR Haber Girişi : 04 Şubat 2015 11:40

Amatör Küme'de nefes kesen yarış

Amatör Küme'de nefes kesen yarış
Erzurum Birinci Amatör Kümede 10'uncu hafta maçları oynandı. İlk yarının son hafta karşılaşmaları gollü geçerken, lider ARAS EDAŞ ile Aşkale Belediyespor arasındaki amansız şampiyonluk yarışı sürüyor. İl Özel İdare (Erzurum Şehirspor) ise rakiplerinin
Erzurum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Futbol İl Temsilciliğinin organize ettiği 1. Amatör Küme Maçları kıran kırana geçiyor. 2014-2015 sezonun ilk yarısında son hafta karşılaşmaları Pazar günü oynandı. Ligde lider durumda bulunan ARAS EDAŞ-Yolspor ile karşılaştı. İdman Ocağıspor'un bay olduğu haftada lider ARAS EDAŞ, geçen yılın şampiyonu Yolspor'u zorda olsa 2-1 mağlup etmeyi başardı.
ARAS EDAŞ'ın Metin'i var
Geçtiğimiz sezon Silivrispor'dan Erzurum'a dönerek yeniden amatör kümede top koşturmaya başlayan Metin Paluli, ARAS EDAŞ Spor'u ipten alan futbolcu oldu. Cihat Çelikdağ'ın düdük çaldığı maçta yardımcı hakemlikleri Ünal Doğru ve Furkan Emeksiz yaptı. Yolspor'dan Furkan, ARAS EDAŞ'tan ise kaptan Emin Bayoğlu'nun kırmızı kartla oyun dışı kaldığı mücadeleyi lider ARAS EDAŞ Emin'in 33. Dakikada penaltıdan attığı gol ve 85. Dakikada Metin Paluli'nin golü ile 2-1 kazandı. Genç futbolcularla mücadele eden Yolspor'un golü ise 40.dakikada Recep Sepil'den geldi. Bu galibiyetle ARAS EDAŞ liderliğini korudu.
Gözü Kara kırmızı şimşekler
Lider ARAS EDAŞ'ın birk puan gerisinden şampiyonluk yarışı veren Aşkale Belediyespor, evinde Kombinaspor'u konuk etti. Kırmızı şimşekler rakibini 5'ldedi. Aşkale İlçe Stadı'nda oynanan ve taraftarın yoğun ilgi gösterdiği maçta Aşkale Belediyespor Can Ramazan Kara'nın üç gol atarak hat-trick yaptığı ve yıldızlaştığı mücadeleyi 5-0 kazandı.  Kırmızı-siyahlı takımın diğer golleri Sefa Kotan ve Haktan'dan geldi. Bu galibiyetle Aşkale Belediyespor puanını 27'ye yükbelterek ikinci sıradaki yerini korudu.
Pasinler'den gol şov
Erzurum Birinci Amatör Kümede 10'uncu haftanın en farklı skoruna Pasinlerspor imza attı. Sarı-yeşilli takım evinde oynadığı maçta Oltuspor'u 9-1 mağlup etti. Demirspor ile Harbişspor'un 1-1'lik sonuç sonrasında puanları paylaştıkları haftada kapanış maçında İl Özel İdare (Erzurum Şehirspor) ile Palandöken Belediyespor Yeni Sentetik Sahada karşılaştı. Erzurum Şehirspor maçı Rasim Özsoy ve Akif'in golleri ile 2-1 kazandı. Palandöken Belediyespor'un golünü ise Ahmet kaydetti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.