SİYASET Haber Girişi : 06 Eylül 2023 23:32

Altınok’tan Aşkale çıkarması

Altınok’tan Aşkale çıkarması
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Aşkale’ye çıkarma yaptı.

TBMM’nin tatile girmesiyle soluğu Erzurum’da alan Milletvekili Altınok, bir yandan şehirde devam eden yatırım ve projeleri incelerken, diğer yandan ilçelerde çıkarma yaparak, esnaf ve vatandaşları dinliyor.

Saha gezisi kapsamında Erzurum’un Aşkale ilçesine giden Selami Altınok, Merkez Camii’de kıldığı öğle namazı sonrası vatandaşlarla biraraya geldi. Halkın sorunlarını ve beklentilerini dinleyen Milletvekili Altınok, buradan AK Parti Aşkale İlçe Başkanlığı’na geçerek, teşkilat mensuplarıyla buluştu. Altınok, yerel seçimler öncesi teşkilatla istişare ederek, taleplerini dinledi.

Daha sonra Aşkale’nin Küçükgeçit, Merdivenköy ve Abdalcık Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Milletvekili Altınok, hükümet yaptığı çalışmaları, Erzurum’a yapılan hizmetleri ve planlanan projeleri aktardı. Gittiği yerlerde halkın yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Altınok, “Hemşehrilerimizle özlem giderdik. Dün olduğu gibi, bugün de muhabbetleri ve duaları bizimle beraber Güzel Aşkale’nin. ‘Çalınmadık kapı, girilmedik gönül kalmayacak’ şiarıyla çıktığımız yolda herkesle kucaklaşıp, millet için koşturmaya devam ediyoruz. Şehrimizin her köşesinde yapılan çalışmaların yakından takipçisiyiz.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 07 Eylül 2023 09:47

    Yine hep bildik sözlerle milleti uyuyun. Hayat ateşten bir gömlek olmuş. Artık hiçbir şeye para yetişmiyor. Camide namaz kılıp dua almakla ekonomi yürümüyor. Bırakın bunları. Sizin göreviniz halkı en iyi bir şekilde idare etmek. Halkın huzur ve refahını sağlayın. İhtiyaçlarını kimseye muhtaç olmadan sağlasın. Bu ülke halkının yüzde on beşi açlık sınırının altında yaşatır. Bunlara çare bulun.