SİYASET Haber Girişi : 17 Ağustos 2015 08:03

Alo Seher Hanım orada mısın!?

Alo Seher Hanım  orada mısın!?
Son kırk günden beri aralıksız devam eden PKK saldırıları karşısında dut yemiş bülbüle dönen HDP'li vekiller, Pasinler'deki alçak pusu karşısında da pozisyonlarını değiştirmediler.
Son kırk günden beri aralıksız devam eden PKK saldırıları karşısında dut yemiş bülbüle dönen HDP'li vekiller, Pasinler'deki alçak pusu karşısında da pozisyonlarını değiştirmediler. Seçimden öncen "halkların kardeşliği ve barış"tan söz eden o HDP'li vekillerden biri de Seher Akçınar Bayar'dı.  Seçim süresince suret-i haktan gözükerek mutedil Kürt vatandaşların da beğenisi toplayan Seher Akçınar Bayar, saldırıdan sonra ortaya çıkmadığı gibi sesini soluğunu da duyan olmadı. Vatandaş şimdi Erzurum'un bu altıncı vekilini arıyor. Acaba Pasinler ilçe emniyet müdürlüğüne yapılan saldırı için ne düşünüyor, onaylıyor mu, kınıyor mu? Haydi Seher Hanım, size oy veren ama PKK'yı onaylamayan Kürt seçmen sizden bir cevap bekliyor. Öyle ya "ben onların seçilmiş vekiliyim" diyorsunuz. Haksız da değilsiniz. Şimdi gelin vekaletini aldığını o seçmene bir cevap verin.
Etiketler : seher
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.