ERZURUM Haber Girişi : 28 Mart 2019 15:29

Akdağ: AK Parti Türkiye’nin istikrar ve Beka teminatıdır

Akdağ: AK Parti Türkiye’nin istikrar ve Beka teminatıdır
Artık saatler kalan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi için tüm partiler varlarını yoklarını ortaya koyuyor.

Palandöken Gazetesi

On yedi yılı aşkın süredir iktidar olan ve mahalli idarelerde yüzde 90 oranında yönetimi elinde bulunduran AK Parti, bu seçim için de aynı iddiasını sürdürmek ve istikrarı devam ettirmek adına meydanlarda son sürat mücadele veriyor.

AK Parti ile birlikte Türkiye’de yaşanan büyük dönüşüm ve  kalkınma hareketi, yeni dönemde de devam edecek. Bunun için çalışmalarını sürdüren parti kurmayları ve adaylar, adam adama markaj yaparak seçmene yaşanılan süreci anlatıyor.


Bu kapsamda ülke genelinde en etkili biçimde koşturan AK Partili isimlerin başında Recep Akdağ geliyor. Sağlık eski bakanı, Başbakan eski yardımcısı ve halen AK Parti milletvekili olan Recep Akdağ, Erzurum’da neredeyse gitmediği köy ve mahalle bırakmadı.

Sağlık Bakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle adını Türkiye’nin yanı sıra dünya çapında duyuran ve elde ettiği başarılardan ötürü Batılı ülkelerin takdirini toplayan Recep Akdağ, önümüzdeki seçim için Erzurum’da gece gündüz partisine oy toplamaya devam ediyor.

AK Parti’nin kalkınma, zenginlik, istikrar ve geleceğe güvenle bakmak olduğunu söyleyen Recep Akdağ, bu ülkede yaşayan ve hangi inanca ve görüşe mensup olursa olsun hiç kimsenin yarınlara dair korkusunun olmaması gerektiğini çünkü bunun teminatının AK Parti olduğunu söyledi.


Ülkemiz üzerine içeriden ve dışarıdan gelen tehditleri ve tehlikeleri anlatan Akdağ, Türkiye’nin bekasının her şeyin önünde olduğuna dikkati çekerek, önümüzdeki seçimde vatandaşımızın bu gerçek doğrultusunda oy kullanacağını ve 17 yıldan buyana yaptığı hizmetlerle rüştünü ispatlamış AK Parti’yi mahcup etmeyeceğini inandığını söyledi.

Bugün  gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Başbakan eski yardımcısı AK Parti milletvekili Recep Akdağ, başyazarımız Mehmet Şener’le görüştü ve seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhur İttifakı’nın yerli ve milli olduğunu vurgulayan Akdağ, PKK ve FET֒nün alenen desteklediği Millet İttifakı’nın ise çok tehlikeli bir oyun içinde olduğunu vurguladı.

Kandil’de PKK’nın elebaşlarının, Pensilvanya’da ise FET֒nün Cumhur İttifakı’nın seçim kaybetmesi için akılalmaz bir çırpınış içinde olduklarını hatırlatan Akdağ, kimin kimle iş tuttuğunu görmek istiyorsanız  bu manzaradan daha kuvvetli bir delil olamayacağını belirtti.

Erzurum’da Cumhur İttifakı’nın seçim zaferiyle çıkacağına yürekten inandığını ifade eden Akdağ, şehrin daha gelişip ve daha kalkınması için Mehmet Sekmen ve diğer AK Partili yani Cumhur İttifakı adaylarının 31 Mart’ta kazanmaları gerektiğini söyledi.

Beraberinde yakın çalışma arkadaşları Adnan Bozyel, AK Parti yönetim kurulu üyesi Erdem Selçuk ve Cengiz Tosun olduğu halde gazeteniz Palandöken’i ziyaret eden Akdağ, yeni dönemde özellikle tarım, hayvancılık ve tekstil alanında Erzurum’da çok büyük yatırımların ve hizmetlerin olacağını kaydetti.

Gazetemiz yazar ve muhabirleri  Ömer Nazmi Yavuz, Verda Karatay, Haşim Nurgazi, Ömer İkbal, Nurten Güneş ve Muhammed Ali Özcanlı ile de seçim çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Recep Akdağ Erzurum medyasının son derece sağduyulu ve yaptığı işe saygı duyduğunu kaydetti. 

Etiketler : recepakdağ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.