GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ağustos 2014 17:32

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADNAN YILMAZ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADNAN YILMAZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkenin geleceği açısından çok önemli bir süreç olduğunu ve ilk kez milletin kendi oylarıyla Cumhurbaşkanını seçeceğini söyledi.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından önemini aktaran Yılmaz, son yıllarda ülkenin yakalamış olduğu büyüme ve gelişme sürecinin artarak devam etmesi için vatandaşların bugüne kadar olduğu gibi 10 Ağustos’ta da Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olması gerektiğini belirtti.
Milletvekili Yılmaz daha sonra şunları kaydetti; "Yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanı Adayı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir teveccühü olduğunu görmekteyiz. Vatandaşlarımız 2002 öncesi Türkiye ile bugünkü Türkiye’nin arasındaki farkı çok iyi görmekte ve bu gelişmenin mimarı, Dünya Lideri, medar-ı iftiharımız, Başbakanımız Sayın Erdoğan’ın 12 yılı aşkın süredir ülkesi ve milleti için göstermiş olduğu insanüstü gayreti takdir etmektedir. Bu sebeple girmiş olduğu her seçimden büyük bir başarı ile çıkan ve oy oranını daima arttıran Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Aziz Milletimizin desteği ile 12 yıldır olduğu gibi bundan sonrada farklı bir makamda ama aynı heyecan ve özveri ile milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Güçlü Türkiye’ye doğru adım adım yaklaştığımız, imkânsız denilen ve hayal olarak görülen dev projelerin hayata geçirildiği, mazlum milletlerin umudu olmaya başlayan ülkemizin bu kutlu yürüyüşü Cenabı Allah’ın izni ve aziz milletimizin desteği ile devam edecektir."