GENEL Haber Girişi : 05 Nisan 2018 09:59

AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz’den Polis Bayramı mesajı

AK Parti Erzurum İl Başkanı Öz’den Polis Bayramı mesajı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emiz Öz, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İl Başkanı Öz, yayınladığı mesajda şu görüşlere yer verdi: 
“Ülkemizde iç güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 173. yılını kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bulunması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan her türlü zorluğa göğüs geren Emniyet Teşkilatımız; yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için devletin asli görevlerini layıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da o şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle, topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuur ve halkla beraber en iyi şekilde devam ettireceğine inancımız tamdır. 
Türk Polisi halkımızla bütünleşerek birlikte işbirliği ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemektedir. Türk insanının her bir hücresinde yer alan vatan ve bayrak sevgisinin gücü bizleri birlikte ve beraberlikte tutan ruhudur. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatının değerli mensupları bu ruhun en derin izlerini taşıyan vatan evlatlarımızdır. Türk Polis teşkilatımız asayişi, güvenliği ve huzuru sağlamak için çok önemli bir toplumsal işlevi özveri ile yerine getirmektedir. 
Halktan aldığı güç ve destekle görevini başarıyla yapmaktadır. Polis teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında, kamu düzeninin sağlanmasında, hukukun egemen kılınarak güvenli bir ortamın yaratılmasında yaptığı başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanmıştır. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatandaşımızın huzur ve güvenliğinin temini için gece gündüz demeden çalışan fedakâr emniyet mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Bu vatan için canını vermiş şehitlerimizi rahmetle anıyor. Türk Polis Teşkilatımızın 173. Yılının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”(iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.