SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2014 21:05

AK Parti, Güney ilçelere çıkarma yaptı

AK Parti, Güney ilçelere çıkarma yaptı

AK Parti teşkilatı güney ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Dün Hınıs ve köylerinde seçim çalışmalarını sürdüren Mehmet Sekmen’e İl Başkanı Murat Kılıç ve Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık’ta eşlik etti.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, seçim çalışmaları kapsamında bugün Hınıs ve köylerinde bir dizi incelemelerde bulundu, seçmenlerle bir araya geldi. 

Beraberinde AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Hınıs Belediye Başkanı Enver Taçyıldız, İl Başkanı Murat Kılıç, Yönetim kurulu üyeleri, Hınıs Belediye Başkan Adayı Sebahattin Kızıltaş, İlçe Başkanı Zeki Aygün ve Kadın Kolları Başkanı Gülşah Bayır ile birlikte esnafı ziyaret ettiği sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından İlçe teşkilatına geçen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sekmen, partililerle bir araya geldi.

Teşkilatta gerçekleştirilen toplantıda Hınıs Belediye Başkan adayı Sebahattin Kızıltaş, ilçenin sorunları hakkında bilgilendirme yaptı.

İl Başkanı Murat Kılıç buradaki konuşmasında, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerde partililerin sandıklarda etkin olması gerektiğini söyledi. Kılıç,“Destek sizden hizmet bizden. 30 Mart’ta yapılan hizmetlerin devamı için desteğinize ihtiyacımız var”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ise konuşmasında, “30 Mart seçimlerinde oylarınızı ve dualarınızı bekliyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ilçelerimize eşit şekilde hizmet edeceğiz”diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık ise Büyükşehir Belediyesi yasasında yapılan değişiklik ile ilçe ve köylerin çok daha üst seviyede hizmet alacağını söyledi.

Sekmen ve beraberindeki heyet daha sonra Halil Çavuş Belediyesi’ne geçerek çalışmalarını burada sürdürdüler.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen daha sonra Yelpiz, Bellitaş, Göller köylerine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Sekmen seçim çalışmalarını bugün Karaçoban’da devam ettirecek.