SİYASET Haber Girişi : 21 Şubat 2015 08:08

Ailesiyle birlikte basın karşısına çıktı

Ailesiyle birlikte basın karşısına çıktı
Erzurum'da Emekli Kuran Kursu Öğretmeni Nefise Kıyıcı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Erzurum'da Emekli Kuran Kursu Öğretmeni Nefise Kıyıcı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler için AK Parti'den Erzurum Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Kıyıcı, düzenlediği basın toplantısına ailesi ile birlikte katıldı.
Kuran Kursu öğretmeni Nefise Kıyıcı AK Parti Erzurum Milletvekili aday adaylığını açıklamak için, Müceldili Konağı'nda basın toplantısı düzenledi. Aday adayı Nefise Kıyıcı düzenlemiş olduğu basın toplantısına annesi, babası ve kardeşleri ile katıldı. Adaleti temsil eden bir partinin içine de olmaktan büyük onur duyacağını belirten Kıyıcı, "Bu topraklarda doğmuş, büyümüş, yaşamış, görev yapmış bir kardeşiniz olarak, bizi yetiştiren, dua eden kıymetli milletimize karşı daha güçlü, istikrarlı hizmet etmek, malzemesi insan olan siyaset arenasında sevgiyle, aşkla yer almak, milli iradenin ruhunu, milli gücümüzü yeni bir Türkiye için gösterebilmenin heyecanını ve onurunu yaşıyorum. Ben milletim, milletime sevdalıyım ilkesiyle milletin sesine kulak veren, milletiyle omuz omuza olabilen, dertlerini, sıkıntılarını, duygularını anlayabilen, çözüm üretebilen bir siyaset için var olduğumu bildirmek istiyorum. Tarihi kültürü muhafaza edilirken, bilhassa din ve toplum ilişkisi iyi sağlanmalı ve eğitim alanında, ekonomi alanında yatırımlar, istihdamlar, bilim ve sosyal aktiviteler de daha geniş plan ve programlar, özellikle kadın ve aile, çocuk ve genç, yoksul, engel, öncelikli olmak üzere tüm halkımız için bütün STK ile gönül gönüle, el elele gayret etmeliyiz" dedi.
Toplantıya ailesi ile katılan Nefise Kıyıcı, aile sıcaklığını yansıtmak istediğini belirtti. Kıyıcı, "Ben toplantıya özellikle ailemle gelmek istedim. Annem, babam ve kardeşlerimin yanımda olmasını istedim. Çünkü herkes bir gün mutlaka gider ama aile daima yanınızda olur. Aileyi önemseyen biriyim ve bu ailenin sıcaklığını yansıtmak istedim. Ben bir işe başlarken önce Allah'ın izniyle tabii ki, evlatlarım ile fikir alışverişinde bulunurum. Bunun faydasını çok gördüm gerçekten onların rızası oluyorsa işlerim rast gider. Benim için önce aile gelir her zaman" diye konuştu.

Etiketler : kıyıcı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.