SİYASET Haber Girişi : 30 Eylül 2015 11:36

AHMET YAPTIRMIŞ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AHMET YAPTIRMIŞ SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına devam ediyor.
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına devam ediyor. 
Ak Parti Milletvekili adayı Yaptırmış, seçim çalışmaları kapsamında Yakutiye ilçesi Sanayi bölgesi esnafıyla bir araya gelerek istişare etti.
Sanayi bölgesindeki esnafı tek tek gezen Ahmet Yaptırmış, esnafın sıkıntılarını yakından bildiğini belirterek, sorunların çözümü noktasında esnaf ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Özellikle küçük esnafa yönelik Ak Parti'nin programının bulunduğunu hatırlatan Yaptırmış, bir kentin kalkınmasındaki en önemli unsurun küçük esnafın iş ve üretme potansiyelinin artırılması ile mümkün olabileceğini kaydetti. Büyük sanayinin yayında küçük sanayicinin de desteklenmesi gerektiğine işaret eden Ahmet Yaptırmış, "Yaklaşık 13 yıllık Ak parti iktidarının başta ekonomik alanda olmak üzere bir çok alanda yapılan yenilik ve kalkınmaya şahitlik ettik. 1 Kasım Erken Genel Seçimleri'nde yine tek başına iktidar olarak, 13 yıllık istikrar devam edecek" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.