ERZURUM Haber Girişi : 17 Şubat 2016 00:50

Afganlı kuzen katiline müebbet hapis istendi

Afganlı kuzen katiline müebbet hapis istendi
Abdulgafor M'yi bıçaklayarak öldüren Abdulsabur M. hakkında Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı.
Cem BAKIRCI'NIN HABERİ
Palandöken
Erzurum'da amca kızlarına aşık olan Afganistan uyruklu amca çocukları  Abdulgafor M. (17) ile Abdulsabur M. (18)  arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada kuzeni Abdulgafur M'yi bıçaklayarak öldüren Abdulsabur M.  hakkında Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

KUZENİNİ 
BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, cinayet olayı 21 Mart 2015 günü Yakutiye İlçesi Kadana Mahallesinde meydana geldi.  4 yıldır Erzurum'da sığınmacı olarak yaşayan Afganistan uyruklu ve aynı zamanda kuzen olan Abdulgafor M. (17) ile Abdulsabur M.  amca kızları olan Zehra ile aralarındaki duygusal ilişki nedeniyle tartıştı. Abdulsabur M.  cebinden çakı bıçağını kuzeni Abdulgafor M'nin göğsüne vurarak ölümüne neden oldu. Cinayet olayından sonra yakalanan katil zanlısı kuzen ile Abdulsabur M.  hakkında Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ''kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis istemi ile dava açıldı.

"PİŞMANIM AMA, 
NİŞANLIMLA 
EVLENMEMİ ENGELLEDİ!"
'Kasen adam öldürmek' suçundan Erzurum 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis istemi ile hakim karşısına çıkarılan Afganistan Uyruklu Abdulsabur M."Amcamın kızı olan Zehra ile 6 ay önce nişanlandım. Amcamın oğlu olan Abdulgafur ,  nişanlım olan Zehra ile evlenmemize engel olmak istedi. Karşılıklı başlayan tartışma ile kavga ettik. Bir anlık öfkemle ne yaptığımı bilemedim. Bıçağı rast gele salladım. Pişmanım" dedi.
Mahkeme heyeti, dosyanın karar duruşması için mütalaaya çıkararak duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Etiketler : afgan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.