EKONOMİ Haber Girişi : 22 Şubat 2011 08:56

Adıyamanda İrşad ve Vaaz programları

Adıyamanda İrşad ve Vaaz programları

Diyanet İşleri Başkanlığı 2007 Genelgesi gereğince Özel Vaaz ve İrşat Programı çerçevesinde Adıyaman İl ve İlçelerinin Vaizleri, birinci dönem vaaz ve irşat programına   Gölbaşı İlçesi Merkez Camilerinde Cami Cemaatına Vaaz  ederek start verdiler.  
Samsat İlçe Vaizi Yılmaz ARI  ve Adıyaman İl Vaizi Ahmet AK  başkanlığındaki ekip, İlçe Müftüsü Mehmet TAŞTAN'ı makamında ziyaret ederek, program hakkında bilgi verdiler. 
İlçe Müftüsü Mehmet TAŞTAN, bu tür faaliyetler takdire şayan ve gerekli faaliyetlerdir. Bilhassa değişik simaların vaaz etmesi cemaat üzerinde daha da etki yaptığını ifade eden Mehmet TAŞTAN, vaizlere teşekkür etti.
Vaaz ve İrşat ekibi, Samsat İlçe Vaizi Yılmaz ARI, İl Vaizi Ahmet AK, Kahta İlçe Vaizleri M.Fatih YAR ve M.Emin ASLAN, Besni İlçe Vaizleri Ahmet GÜNDÜZ ve Seyit Ali GÜNDÜZ, Tut İlçe Vaizi Salih DOĞAN tarafından İlçemiz Merkez Ulu Camii, Günaydın Camii, Yeni Cami, Guraba Camii, İhlas Camii, Mimar Sinan Camii ve Girişoğulları camilerinde verilen vaaza yoğun ilgi vardı.