EKONOMİ Haber Girişi : 23 Nisan 2011 14:28

ADIYAMAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN BİLGİ YARIŞMASI

ADIYAMAN MÜFTÜLÜĞÜNDEN BİLGİ YARIŞMASI

“KUTLU DOĞUM HAFTASI”  etkinlikleri çerçevesinde Adıyaman Müftülüğü Kur’an Kursu Öğrencileri Arasında Yapılan Bilgi Yarışmasının finali 14 Nisan 2011 tarihinde Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Sayın Vali Yardımcısı Yakup GÜNEY, İl Müftümüz Sayın Mehmet Ali ÖZTÜRKÇÜ ve çok sayıda daire amirlerinin iştirakiyle yapıldı.

 

 

Yoğun ilginin olduğu yarışma büyük bir heyecan içinde geçti. Elemeler sonunda Finalde yarışmaya hak kazan Atınşehir Kur’an Kursu, Eskisaray Kur’an Kursu, İmam-Hatip Kız Kur’an Kursu, Temeltut Kız Kur’an Kursu, Mahmut Gürbüz Kız Kur’an Kursu  ve Polis Lojmanları Kız Kur’an Kursu  kendilerine yöneltilen 40 soruya doğru cevap vermeye çalıştılar.

 

 

Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı yarışma sonunda Polis Lojmanları Kız Kur’an Kursumuz ipi göğüsleyen taraf oldu ve 40 sorunun tamamına da doğru cevap vererek birinci oldu . İkinciliği Mahmut Gürbüz Kız Kur’an Kursumuz hak ederken,  Altınşehir ve Eskisaray Kurslarımız da üçüncülüğü paylaştılar.

 

 

Yarışma sonunda dereceye giren Kurslarımız plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

 

Ayrıca 2010 yılında Altınşehir Kur’an Kursumuzda hafızlığını tamamlayıp Hafızlık Tesbit Sınavında başarılı olan sekiz öğrencimize belgeleri  Sayın Vali Yardımcımız Yakup GÜNEY  tarafından  verildi. 

 

                                                                                             

Haber:  Mahmut DÖKMENER