EKONOMİ Haber Girişi : 26 Mart 2011 17:47

Adıyaman Müftülüğü Personel Şefi ALKAYIŞ'a Veda Programı

Adıyaman Müftülüğü Personel Şefi ALKAYIŞ'a Veda Programı

Yaklaşık on yıldır Adıyaman İl Müftülüğünde Personel ve İdari  ve Mali işler Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin ALKAYIŞ, Kilis İline naklen tayın oldu.

2001 yılı ağustos ayından bugüne kadar aralıksız ilimiz müftülüğünde şube müdürü olarak görev yapan M. Emin ALKAYIŞ için İl Müftülüğümüz ve Diyanet Sen Adıyaman Şubesi tarafından bir veda yemeği verildi. Veda yemeğine İl Müftümüz Sayın M. Ali ÖZTÜRÇÜ, Müftü Yardımcısı Mehmet ÖZTÜRK, Şube Müdürü Abdülkerim KELEŞ, Diyanet Sen Adıyaman Şube Başkanı Emin ÇİL ve daire personeli katıldı.

Veda yemeğinde bir konuşma yapan İl Müftümüz Sayın M. Ali ÖZTÜRÇÜ; makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın ayrılırken gönül huzuruyla olması gerektiğini, görev esnasında zaman zaman meydana gelen olumsuzluklardan dolayı birbirlerimize hak ve hukukumuzu helal etmemizin gerekliliğine vurgu yaptı ve hocamız M. Emin ALKAYIŞ’ a yeni görevinde ve bundan sonraki hayatında başarı ve mutluluklar diledi.Program İl Müftümüz Sayın M. Ali ÖZTÜRÇÜ tarafından ALKAYIŞ hocamıza hediye verilmesi ve Diyanet Sen Adıyaman Şube Başkanı Emin ÇİL tarafından plaket takdim edilmesiyle son buldu.

Bizde sayın hocamıza bundan sonraki hayatında mutluluklar dileriz.