ERZURUM Haber Girişi : 22 Eylül 2016 08:11

ADI VAR kendi yok!

ADI VAR kendi yok!
Bu kış Erzurum'da dünya çapında bir uluslararası yarışma yapılması planlanmıştı! Bu yarışmanın kısaca adı ise, EYOF! Ama hepsi bu kadar!
Peki bu uluslararası yarışma için başka ne biliyoruz, ya da Erzurum bu çapta bir yarışma için hazır hale getirildi mi? İşte tam da zurnanın zırt dediği yerdeyiz! Çünkü adından başka bir şey bilmediğimiz EYOF'la ilgili bu şehirde hiç bir hazırlık yok! 
Hatta öyle bir hava estiriliyor ki, sanki önümüzdeki kış bu şehirde böyle bir organizasyon olmayacak!
Kâğıt üzerinde bir koordinatörün atandığı Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda (EYOF) başkaca bir faaliyetin olmaması, organizasyonun iptal edilip edilmediği sorusunu gündeme getirdi.

Erzurum halkı zannettiki 2011 gibi olacak!

2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları konusunda bilgi sahibi olan Erzurum halkı, "en az 2011 kadar önemli" diye takdim edilen EYOF'la ilgili şehirde hiç bir hazırlığın yapılmamasını 
garipsedi. Erzurum halkı haksız da değil hani... Öyle ya şunun şurasında yarışmaların yapılacağı güne yarım yıl gibi bir zaman kalmasına rağmen, bu şehirde çok büyük çaplı bir uluslararası yarışmanın yapılacağına dair en küçük bir işaret bile yok. Hatta öyle ki, sanki yarışmalar çoktan iptal edilmiş de bunu bir tek şehir halkı bilmiyor! 
Gerçekte durum nedir bilmiyoruz. Lakin manzara şu: Erzurum'da bir kaç ay sonra büyük bir yarışma yapılacak ama buna inanan neredeyse kimse yok! Kağıt üzerindeki o koordinatöre sesleniyoruz:
Sayın koordinatör; çok zor olacak sizin için, ama son bir kez de olsa Erzurum'a gelseniz ve 
gelinen nokta hakkında bilgi verseniz. 
Görüyoruz ki bu, sizin için olağanüstü zor bir durum, ama neylersiniz ki yalancıktan da 
olsa burası da bir şehir!

Ömer Karataş haberi

Etiketler : eyof
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.