GENEL Haber Girişi : 04 Şubat 2019 09:32

Aday mı bulamıyor, aday mı beğenmiyor?

Aday mı bulamıyor, aday mı beğenmiyor?
Seçimlere iki aydan az bir zaman kalmasına, hatta CHP'nin bile hiç de iddialı olmadığı Erzurum'da tüm adaylarını açıklamasına rağmen İYİ Parti'nin ilçelerde aday göstermemesi, siyaset arenasının en renkli konusu oldu!
Seçim startı verildiğinden buyana varla yok arası bir etkinlik gösteren İYİ Parti, özellikle merkez ilçelerde elini ağırdan alması sebebiyle yoğun eleştiriye hedef oluyor.
ANKETLER, İYİ PARTİ İÇİN 
KARA TABLO ÇİZİYOR
Yapılan en son anketler ise, 31 Mart'ta yapılacak mahalli seçimlerde AK Parti Erzurum'da, en yakın rakibine (İYİ Parti) göre uzak ara önde olduğunu gösteriyor. Anket değerlendirmesinde her on seçmenden 7'sinin, birinci tercihinin AK Parti olduğu Erzurum genelinde, İYİ Parti ve CHP'nin seçmen üzerinde bir etki oluşturamadığı gözleniyor. 
TANINMIŞ İSİMLER 
TEKLİFİ GERİ ÇEVİRİYOR
Öte yandan İYİ Parti'ye yakın bazı kaynaklar da, dile getirdikleri iddialarında, parti il yönetiminin popüler isim bulmakta zorlandığını, teklif götürdükleri kimi isimlerin ise, adaylığa sıcak bakmadığı değerlendirmesini yapıyor. Siyaset yorumcuları, "Hangi sebepten olursa olsun İYİ Parti şu ana kadar etkili bir çıkış yapamadı. Bu yüzdendir ki sokaktaki vatandaş, 'İYİ Parti aday bulamıyor' yorumunu yapıyor. Bu da hiç mi hiç haksız bir değerlendirme değildir" diyor.
Nurten GÜNEŞ - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.