EKONOMİ Haber Girişi : 27 Mayıs 2009 21:59

Adana Müftüsü Mehmet Barışa veda Yemeği

Adana Müftüsü  Mehmet Barışa veda Yemeği

Adana da 9 yıldan bu yana görev yapan İl Müftüsü Mehmet Barış(65) yaş haddinden emekliye ayrılması nedeniyle Adana İl Müftülüğü Personeli, Veda Yemeği Verdi.

Adana İl Müftülüğü Konferans Salonunda verilen yemeğe Merkez ilçe müftülüleri, daire personeli ve din görevlileri katıldı.
Veda yemeğinin ardından Seyhan İlçe Müftüsü Yusuf Eseroğlu?nun Yemek duası ve Sarıçam Müftüsü Murat Demir?in Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başladı.Aksekili Cami İmam Hatibi  Ahmet Tokdemir tarafından hazırlanan MEHMET  BARIŞ?IN 45 YILLIK HİZMET HAYATI  sunumu  gösterildi.

Daha Sonra Günün anlam ve önemi  belirten konuşmalara geçildi. Personel adına Konuşma yapan İl Müftü Yardımcısı Behçet Bilgin :"Hocamız  bizlere çok güzel bir çalışma ortamı sundu.Bu bir bayrak yarışıdır.Bu bir nöbet değişimidir.Sayın Hocamız Türkiye?nin dört bir yanında anlının akıyla görevini icra ederek,emeklilik gibi  bir mutluluğa ermiştir .Beraber çalıştığımız sürede,kendisinden çok şeyler öğrendik,ona çok şeyler borçluyuz,her şeyden önce bizimle ismiyle müsemma barış,huzur ve mutlu bir güzel ortamın sağlanmasındaki en büyük pay Sayın Müftümüze aittir. Şerefli Bir Hizmeti Adamamız da tamamlayarak emekli olmanızdan dolayı tebrik eder ,Ömür boyu ailenizle birlikte sağlık,mutluluk ve sadetler dileriz?." dedi.
Emekliye ayrılan Mehmet Barış;ayrılık  Zamanı gelmiştir,saati gelmiştir,Yaklaşık 45 yıllık devlet hizmetinden sonra gönül huzuru ile emekli oluyorum.Bedenen ayrılıyorum ama gönlüm hep arkadaşlarımla teşkilatımla diyanetimle beraberdir.Diyen  Barış; Diyanet camiasına ve uzun yıllar birlikte çalıştığım çok değerli İl ve İlçe Müftülerimize, din görevlilerimize bundan sonraki hizmetlerinde üstün başarılar, tüm Adana halkına huzur ve mutluluk dolu günler diler, saygılarımı sunarım? dedi.

Programda çok duygulu anlar  yaşandı ,mesai arkadaşlarından  helalılık istedi, öte yandan hediye Takdimleri ve fotoğraf  çekimin ardından program sona ederdi.