EKONOMİ Haber Girişi : 09 Aralık 2010 00:23

Adana da İmam Hatiplerin Belge Sevinci

Adana da İmam Hatiplerin Belge Sevinci

Adana Müftülüğünce Düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Kursu Hasanağa Eğitim Merkezinde Yapılan Törenle Sona Erdi.

Adana İl Müftülüğü, merkez, belde ve köylerde görev yapan din görevlilerine verilen “Kuran-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu ”nu tamamladı. Din Hizmetlerinin etkinlik ve verimliliğinin artırılması, hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla Cami görevlilerinin Kur’an-ı Kerim’i usulüne uygun olarak okunması maksadıyla haftada 4 gün olmak üzere (Cuma günü hariç) 5 hafta süreyle 25 Ekim – 6 Aralık 2010 tarihleri arasında Hocazade Eğitim  Merkezi'nde "Kur’an-ı Kerim ve Ezan-ı Güzel Okumaya yönelik Hizmet içi Eğitim Kursu” tamamlandı.

Kurs sonunda düzenlenen belge dağıtımında konuşan, Adana Müftüsü İsmail Canbolat’tan belgelerini alan imamlara verirken özü sözü bir olan başarılı görevlileri görmekten mutlu olduğunu, Yaşam boyu doğru dürüst olun, okuyun, araştırmacı olun, cemaatinize karşı güler yüzlü olun tavsiyelerinde bulundu. Törende okunan Kur’an-Kerim ve ilahiler okundu. Kurs sonunda davetlilere verilen yemekle sona erdi.

Hizmet İçi Eğitim Semineri Belge törenine Adana Müftüsü İsmail Canbolat, müftü yardımcısı Mustafa Turan, Behçet Bilgin, Cafer Erol, Şube Müdürleri Muzaffer Topcu, Hasan Kök, Nurettin Koçak, İlçe Müftüleri ve Din görevlileri katıldı