GÜNDEM Haber Girişi : 30 Mayıs 2014 16:25

ACEMİ GÖNÜLLÜLER TANITIM GÜNÜ DÜZENLEDİ

ACEMİ GÖNÜLLÜLER TANITIM GÜNÜ DÜZENLEDİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü (GHSİM) bünyesinde faaliyet gösteren Acemi Gönüllüler Topluluğu, proje tanıtım günü düzenledi. Topluluk çeşitli kursları ve etkinlikleri Erzurum halkı ve protokolüne tanıttı. 
Topluluk adına açılış konuşmasını yapan Ebubekir Çelikoğlu topluluğu tanıttı. Çelikoğlu, “Acemi Gönüllüler her ne kadar isim olarak acemi olsa da temellerinde bu gruba gönül vermiş, yürekleri tertemiz ve iyiliğe yelken açmış, gönlü geniş, gemisi bir noktadan başlayıp sonu olmayan noktaları takip ederek yoluna devam etmektedir. Hani her zaman tartışılır ya elif mi noktadan var oldu yoksa nokta mı eliften. Elif nokta değil, noktalardan var oldu. Harfler ise Elif’ten.” dedi.
Daha sonra Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı Ömer Hilmi Yamlı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve diğer katılımcılar proje stantlarını gezerek bilgi aldı.
Resim kursu ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinden Hilal Çağlar Vali Altıparmak’ın karakalem resmini çizerek kendisine hediye etti.