GÜNCEL Haber Girişi : 31 Ocak 2017 11:13

Abdulkadir Bayrakçeken: Erzurum için yapılacak çalışmaları destekleyeceğiz

Abdulkadir Bayrakçeken: Erzurum için yapılacak çalışmaları destekleyeceğiz
Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Abdulkadir Bayrakçeken basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Abdulkadir Bayrakçeken, yönetimi devraldıktan sonra ilk defa medya organlarıyla bir araya geldiği basın toplantısında makine mühendisliğinin şehir için önemine dikkat çekerek, Erzurum'un refah seviyesinin yükselmesi adına yapılacak her türlü çalışmada gerekli destekleri vereceklerini söyledi. Şehrin daha yaşanılabilir hale gelmesi için öncelikle yapılması gerekeninin, hafif sanayinin yaygınlaşması ve ağır sanayinin biran önce gelebilmesi olduğunu vurgulayan Bayrakçeken, "Bu hususta asıl görev sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasetçilerimize, basın-yayın kuruluşlarımıza düşmektedir. Bu konu nezdinde odamıza ve mühendis teşkilatımıza ihtiyaç duyulması halinde her türlü desteği vermekten geri durmayacağımızı bir kez daha hatırlatmak isteriz," dedi.

Makine mühendislerinin; işsizlik, düşük maaş ve yetki belirsizliği gibi sorunlarına da değinen Başkan Abdulkadir Bayrakçeken, Makine Mühendisleri Odası'nın her zaman sanayi kuruluşlarının ve mühendislerin yanında olduklarını belirterek aradaki irtibat sorunlarının ortadan kaldırılması için gerekli her şeyi yapacaklarını söyledi. 

Mariye Çelik

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.