GÜNDEM Haber Girişi : 16 Ekim 2015 09:57

4. Kariyer Günü ve İstihdam Fuarı yapıldı

4. Kariyer Günü ve  İstihdam Fuarı yapıldı
ERKİF 2015 4. Kariyer ve İstihdam Fuarında bin 400 iş görüşmesi yapıldığı, 677 kişinin iş başvurusunda bulunduğu açıklandı.
Erzurum'da geçtiğimiz günlerde açılışını Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ın yaptığı, Erzurum Valiliği, Çalışma ve İş Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Atatürk üniversitesi Rektörlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yapılan ERKİF 2015 4. Kariyer ve İstihdam Fuarında bin 400 iş görüşmesi yapıldığı, 677 kişinin iş başvurusunda bulunduğu açıklandı. 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik iki gün sürdü. Etkinlik süresince kariyer ve istihdam ile ilgili sunumlar gerçekleştirildi. Bu Fuarda İş Var! sloganıyla iş arayanlara yardımcı olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe 56 özel sektör, 11 Kamu sektörü olmak üzere toplam 67 işyeri katıldı. Yaklaşık 5 bin ziyaretçinin katıldığı etkinlikte bin 400 iş görüşmesi yapıldığı, 677 kişinin de iş başvurusu yaptığı açıklandı.
Fuarın kapanış törenine Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu, Erzurum Çalışma İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen ve çok sayıda davetli katıldı.
Programın son bölümünde organizasyona katkı sağlayan ve il genelinde istihdamda öncü olan firmalara ise İŞKUR Teşekkür Belgeleri verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.