ERZURUM Haber Girişi : 08 Mayıs 2016 22:50

'Yılın annesi', aziz şehitlerimizin yürekli anneleri

'Yılın annesi',  aziz şehitlerimizin  yürekli anneleri
Recep Beycur, Siirt'te PKK'yla girdiği çatışmada şehit düşmüş ve onlarca kahraman gibi O'nun annesinin de yüreğini tarifsiz bir ateş yakmıştı.
Dün, binlerce evlat binlerce annenin elini öpüp, hayır duasını aldı. Anne Seyran Beycur ise, bir çok anneden farklı olarak oğlunun mezarına koştu, toprağını öpüp oğluna dualar okudu. Dün buruk da olsa yurdun dört bin yanında anneler günü kutlandı. Kimilerimiz ebediyete intikal etmiş olan annelerimiz için hüzünlendik ağladık, şanslı olanlarımız da annelerimize koşup elini öptük, hayır dualarını aldık. Basında yıllardan beri devam eden bir gelenek var. Her anneler gününde yılın annesi seçilir ve onunla röportajlar yapılır. Bu yıl da yılın annesine layık binlerce annemiz var, daha doğrusu bütün anneler yılın annesidir. Ancak içlerinden bazıları var ki, misal kahraman şehitlerimizin anneleri veya o yiğitlerimizin geride gözyaşlarıyla bıraktığı eşleri... İşte bu yüzden diyoruz ki, bu yıl, yılın annesi onlar...
Etiketler : anne
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.