ERZURUM Haber Girişi : 18 Ekim 2015 19:25

'Aynı Çınarın Dalıyız Aynı Bayrağın Alıyız'

'Aynı Çınarın Dalıyız Aynı Bayrağın Alıyız'
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının katkılarıyla 2071 Gençlik Derneği tarafından yürütülmekte olan "Aynı Çınarın Dalıyız, Aynı Bayrağın Alıyız" adlı projenin tanıtım toplantısı Oltu Kaymakamlığı Toplum Merkezi'nde gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının katkılarıyla 2071 Gençlik Derneği tarafından yürütülmekte olan "Aynı Çınarın Dalıyız, Aynı Bayrağın Alıyız" adlı projenin tanıtım toplantısı Oltu Kaymakamlığı Toplum Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Emrah Ceylan'ın sunumuyla başlayan toplantının açılış konuşması 2071 Gençlik Derneği Başkanı Hikmet Şahin yaptı.
Şahin, 2014 yılında kurulan derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Derneğin kurulduğu günden itibaren yapmış olduğu faaliyetlerini, kuruluş amaçları doğrultusunda bugüne kadar aksatmadan sürdürdüğünü belirten Dernek Başkanı Hikmet Şahin, "Toplumun bütün kesimlerine ve özellikle de gençlere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan derneğimiz kısa bir zaman içerisinde sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler kapsamında birçok organizasyon yapmıştır" dedi.
Başkan Şahin, "Bu çerçevede yapılan faaliyetlerden geniş katılımlı futbol turnuvaları, 25 Mart Kültür Yürüyüşü, Çanakkale Zaferimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kınalı Kuzular adlı tiyatro gösterisi, Teröre Karşı Milli Birlik ve Bütünlüğümüz İçin 'Milli Birlik ve Dayanışma' organizasyonları dernek faaliyetlerimizin sadece bir kısmı.
Dernekler Dairesi Başkanlığının katkılarıyla yürütmekte olduğumuz 'Aynı Çınarın Dalıyız, Aynı Bayrağın Alıyız' proje ise yine derneğimizin kuruluş amaçlarına uygun olarak hazırlanmış önemli bir projemizdir. 14 Eylül 2014 tarihi itibariyle yürütülmesine başlanan proje kapsamında Gençlere yönelik sosyal ve kültürel aktivitelere yer verilecektir. Proje kapsamında yapılacak faaliyetlerle yöremizin sosyal ve kültürel hayatına canlılık kazandırılmasının yanı sıra milli birlik ve bütünlüğümüze de katkı sağlanması öncelikli olarak hedeflenmiştir" şeklinde konuştu. Başkan Şahin, tanıtım toplantısına iştirak edenlere teşekkür ederken bundan sonra da dernek faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini söyledi.
Dernek faaliyetlerinin slayt eşliğinde gösteriminin ardından kürsüye gelen Proje Koordinatörü Temel Vural, 'Aynı Çınarın Dalıyız, Aynı Bayrağın Alıyız' adlı proje hakkında katılımcılara bir sunum yaptı.
Proje hakkında bilgiler veren Temel Vural, "Bu proje, toplumda huzur ve barışı temin etmek üzere farklı toplum kesimleri arasında uzlaşı, işbirliği ve etkileşimi artırmaya yönelik olarak tasarlanmıştır" dedi.
Toplantı sonunda katılımcılara 2071 Gençlik Derneği tarafından Toplum Merkezi bahçesinde ikramda bulunuldu.
Etiketler : oltu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.