Haber Girişi : 23 Ağustos 2016 01:25

''SİnSİ''ler..!

''SİnSİ''ler..!
Bu bir ikinci İstiklal Savaşı'dır.
Boyun eğmeyeceğiz, yılmayacağız, yıkılmayacağız!
Dünyanın en kanlı terör örgütleri birleşmiş güzel ülkemizde kaos çıkarmak istiyor.
Fırtınadaki bir gemi, su almaya başladığında,içindeki herkesi suyun dibine çeker... Gün, elbirliği ile delikleri kapama günü.
15 Temmuz sonrası, Türk milleti birbirine kenetlendi bir kere...Dertleri bu...Zincirin halkalarını koparmaya çalışıyorlar.Başaramayacaklar. 15 Temmuz yenilgisi bunları çıldırttı.
15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsü farklı terör örgütleri kanalıyla sürdürülmek, Türkiye teslim alınmak isteniyor.Türkiye'ye güç kaybettirmeye çalışan FETÖ, PKK, DAEŞ gibi şeytani aklın uşakları hak ettikleri cezayı bulacaklar.
Bu topraklardan bizi kahpece, korkakça,ahlaksızca çoluk çocuk öldürerek vaz geçireceğini sanan herkesin felaketi yaklaşıyor.
Hepsi elele verdi saldırıyor. Bizi zayıflatmak, birbirimize düşürmek isteyenlere, 15 Temmuz ruhuyla asla izin vermeyeceğiz.
Planın sahibi Küresel güçlerdir.Küresel güçler FETÖ,PKK ve DAEŞ gibi farklı olduğu zannedilen ama aynı amaca hizmet eden pek çok karta sahiptir. 15 Temmuz'un intikamını almaya çalışıyorlar. FETÖ, PKK, PYD, DAEŞ hep birlikte sahneye sürüldü.
Katledilen vatandaşlarımız için, Türk mü? Kürt mü? diye soranlara tek cevap...Hepsi candı, hepsi insandı ve bu ülkenin vatandaşıydı. 
Hainlere verilecek en güzel cevap, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma paydasında buluşarak, birlikte tavır alabilmektir.
Asıl düşman kim?
Kendimizi kandırmayalım? Düşman PKK,PYD,FETÖ,DAEŞ v.s. değil. Bunlar sadece düşmanın ahmak, benliğini kaybetmiş,maşaları.
Batı, Türkiye ile ilişkilerinde asla iyi niyetli değildir. İtalya'da annelerin hala çocuklarını ''Li Turchi'' (Türkler geliyor) diye korkuttuğunu biliyormusunuz?
Müslümanlar olarak acil ihtiyaç listemiz belli Akıl, Bilgi, İhlas, Şahsiyet, Ahlak, Vicdan, Erdem, Liyakat, Doğruluk, Adalet ve Kur'an'a yönelmektir.
Kur'an neden bazı Müslümanlara yetmez? Çünkü işlerine gelen din Kur'an'da bulunmaz, Kur'an uyandırır, uyutmaz.
ABD; 1949 CİA, Suriye'nin seçilmiş hükümetini deviren askeri darbeyi destekledi.
1953 CİA, İran'da demokratik yollarla seçilmiş Musaddık yönetiminin devrilmesine yardımcı oldu. Musaddık, İngiliz petrol şirketlerinin elindeki tesisleri kamulaştırmıştı. 
1960'lar: ABD, Iraklı lider Abdül Kerim Kasımlo'ya karşı başarısız bir suikast girişiminde bulundu.
 1963 Amerika, Irak Baas partisine öldürülecek komünistlerin listesini verdi. 70'li yıllarda Saddam Hüseyin'in başkan olacağı Baas partisi, listede yer alan komünistlerin tümünü katletti.
1973 ABD'nin İsrail'e verdiği askeri yardım, Suriye ve Mısır'la yapılan savaşın kaderini değiştirdi.
1973-75 ABD, Irak'taki Kürt ayaklanmasını önce destekledi. İran, 1975'te Irak'la anlaşmaya varıp sınırları kapatınca, Irak, Kürtlere karşı katliama girişti. 
 1980-88İran-Irak savaşı. Irak, İran'ı işgal ettiğinde, ABD, işgali kınayan bütün Güvenlik Konseyi karar ve eylemlerine muhalefet etti. Bu işgal süresince, ABD Irak'ı terörü destekleyen ülkeler listesinden çıkardı.
1988 Saddam Hüseyin, Halepçe'ye kimyasal bomba saldırısında bulundu ve yüzlerce Iraklı Kürdün ölümüne sebep oldu. ABD, her ne kadar tezat gibi görünse de, bu olaydan sonra Irak'la mevcut ekonomik ilişkilerini arttırıp geliştirmeye karar verdi.
1990-91 ABD'nin dolaylı olarak ses çıkarmayacağını ima etmesi üzerine, Irak, Kuveyt'i işgal etti. Ancak, Kuveyt'in işgali üzerine derhal Irak'la ilişkileri kopardı.
1993 ABD, Irak'a füze saldırısı başlattı. 
1998 ABD ile İngiltere, Irak'ın kimyasal silah ürettiğini iddia ettikleri tesislere saldırı düzenlediler...
ABD'nin dünya üzerinde oynadığı kirli oyunları sıralamakla bitirmemiz mümkün değil. Kirlisin ABD...
Batı, Terör'ü artık alenen silah olarak kullanıyor. Dünya halkları direnen Türkiye ile saf tutmazlarsa, insanlık yenilecek.
Mısır'da SİSİ ile yazdığı senaryoyu oynatanlar. Türkiye'de SİNSİ'lerle iş tuttular.

Ülkemizden,coğrafyamızdan mazlum halkların üzerinden kanlı ellerinizi çekin. 

Türkiye kendi coğrafyasında ve hatta küresel ölçekte önemli siyasi ve ekonomik aktör haline gelmeye başladı. Şimdi bunu durdurmaya yönelik çabalar var. Milletimiz bir ve beraber Milli duruş içerisinde bu sıkıntıları atlatacak.
Bu dünyada ne zaman bir umut ışığı bulsanız onu söndürmek isteyen birileri olur. Türkiye tüm mazlumların ve dünyanın dört bir tarafında bekleyenlerin umut ışığıdır. Bu ışığı söndürmeye gücünüz yetmeyecek, mazlumların duaları bizimledir.
Bizi öldürerek bitiremezler. Ama ölümler üzerine kurulan tezgahlara gelirsek, birliğimizi bitirirler. O zaman biteriz...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.