Haber Girişi : 02 Kasım 2016 09:25

''İÇİNDE NEYİNİZ VAR''

''İÇİNDE NEYİNİZ VAR''
Dostları tarafından sevilen ve kıymet verilen biri, günün biride bir ev satın alır. Dostları aldığı evi dayar döşerler.Bir zaman sonra ev sahibi dostlarından biri ile Ankara'ya gitmeye karar verir. Sabah erken saatlerde düşerler havaalanı yoluna, tam havaalanına yaklaşmışlarken ev sahibi endişeli bir şekilde;
-''Eyvah! Ocağı açık unutmuş olabilirim'' diye haykırmaya başlar.
Dostu adama döner ve gayet sakin bir şekilde;
- ''Rahat ol içinde neyin var ki'' der 
Devletimiz 15 Temmuz'dan bu yana bağırsaklarını temizliyor. Fetö terör örgütüne yamanmaları sayesinde mevki, para, şöhret ve hayal edemeyecekleri hayatlar yaşayanlar örgütün maskesi düşünce başladılar mağdur edebiyatına ve yaygaraya...
Lafın yeri işte tamda burada geliyor.''İÇİNDE NEYİNİZ VAR''
Yıllarca bu milletin parasını, emeklerini, fakir fukaranın fitresini, zekatını, sadakasını, kurban derisini dahi soyanlar. Sınav sorularını yandaşlarına peşkeş çekenler. Okullarda, Üniversitelerde yandaşlık, militanlık payesiyle ilerleyenler. Militanlıkları,örgüte yakınlıkları sayesinde terfiler alanlar, şimdi bugünlerde basıyorlar yaygarayı...
Bu ne kadar hadsizlik,kendini bilmezlik...
İnkar, Yalan, Takiye, Fitne ve Timsah Göz yaşları en büyük silahları...
Yetmez mi artık bu ülkenin insanlarını sömürmeleriniz, haklarını gasp etmeleriniz. Tüm hareketleriniz de, yalnız örgüt ve kendi kısır çıkarlarınızı merkeze aldınız.
Akıl susunca, düşünce durur. Düşünce durunca, hareket durur. Hareketsizlik ise çürümenin başlangıdır. Kimlere aklınızı kiraya verdiniz.
Soytarılığı bırakıp bir kere adam gibi dik durunda görelim. Fetö'yü bir tek kendinden ibaret bir örgüt haline getirecekler neredeyse. Kimse bu örgüte mensup değil.
Bu hadsizlik o kadar ileri boyuttaki 15 Temmuz'da Fetö bile mağdur. 
Ya arkadaş bu millet ''Öleceksek Adam Gibi Ölelim'' diyip dik duranların peşinden gidiyor. Sizler gibi her fırsatta kıvırmanın yeni versiyonlarıyla sahneye çıkanların değil.
Hangi dershane sahibi dershanesi kapandı diye Devlete başkaldırdı. Sizlerden başka bir örneği daha var mı?
Utanmadan sıkılmadan yaptığınız her şeyin bedelini ödemiş olan millete birde mağdur edebiyatı yapmayın artık yeter.
Sahte cennetleriniz bitti.
Miletin saadetini, faziletini,refahını kırk yıl boyunca çaldınız. 
Kurduk sandığınız saltanatınız bitti.
Fetö ile aynı gemide kalmayı tercih edenler bugün o gemide kalmanın ve mürettebatı olmanın bedelini ödüyorsunuz. Sizler sizi yetiştirip bugünlere getiren Devletiniz yerine sadakatinizi yanlış yerlere gösterdiniz.
Yok bir darbe daha olacakmış, herşey düzelecekmiş, sosyal medya üzerinden militanlarına moral,millete korku vermeye çalışanlar. Devlet baba sizi bekliyor, takiyeyi bırakın gelin devlete sığının...
Fetö'nün devlete ve topluma sızmasının sorumluluğu, onu irtica üzerinden bize iten ve bizim yapmamız gerekenleri yapmasına yol verenlerdedir. "Biz fetö konusunda hükümeti uyardık" diyenler, o zaman hükümete de aynı muameleyi yapıyordu.
Zamanında fetö'ye irtica üzerinden karşı çıkanlar, aynı zemin üzerinden akpartiye de karşıydı. Unutmayın... Fetö'ye zemin hazırlayanların kimler olduğunu bir kez daha sağlıklı düşünün.
Etiketler : yıldıray
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.