ERZURUM Haber Girişi : 04 Mart 2016 14:40

23. ANADOLU ODALARI PLATFORMU ERZURUM'DA TOPLANIYOR

23. ANADOLU ODALARI PLATFORMU ERZURUM'DA TOPLANIYOR
Her yıl değişik şehirlerde toplanan muhasebeci ve mali müşavirler, bu yıl Erzurum'da bir araya gelecek.
Her yıl değişik şehirlerde toplanan muhasebeci ve mali müşavirler, bu yıl Erzurum'da bir araya gelecek. 
Palandöken'de yapılacak toplantı için yurdun dört bir yanından gelen yüzlerce muhasebeci ve mali müşavir Erzurum'da buluşacak. Sway Otel'de yapılacak toplantı öncesinde Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu ve toplantıya katılmak üzere Erzurum'a gelen Ankara, Konya, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Kırıkkale, Bilecik, Aksaray, Karaman, Sivas, Çankırı, Eskişehir, Niğde illerinin oda başkanları kabul etti.
Kabulde Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu muhasebe ve denetim alanında yaşadıkları sorunlar ve düzenleyecekleri toplantı hakkında Vali Altıparmak'a bilgi verdi. İşletmelerin muhasebe ve denetim sistemini gerçekleştiren, devletin vergi gelirlerinin arttırılmasına katkı sunan ve devlet kurumlarının işleyişine yardımcı olan muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin önemli sorunlar içerisinde bulunduğunu belirten Başkan Akgüloğlu "meslektaşlarımızla birlikte düzenlediğimiz bu toplantılarla bu sorunların çözümü konusunda fikir birliği yapma fırsatı buluyoruz. Ayrıca Türkiye Genelinde , 101 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer, büro çalışanı ve aileleriyle birlikte sayısı 1 milyona yaklaşan muhasebe camiamızın bu fırsatla "Muhasebe Haftasını" kutluyoruz " diye konuştu.
Büyük bir katılımla gerçekleştirilen bu toplantının Erzurum'da yapılıyor olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ta, katılımcıların bulundukları süre içinde Erzurum ile ilgili bilgiler edinmeleri açısından Erzurum'u, Tabyalar ve özellikle kayak merkezleri gezip görmelerini istediğini belirterek, tüm muhasebe camiasının Muhasebe Haftasını kutladığını söyledi.
Etiketler : muhasebeciler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.