ERZURUM Haber Girişi : 30 Aralık 2014 12:18

2014 TAKSİCİLERE YARADI

2014 TAKSİCİLERE YARADI

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay, 2014 yılının taksici esnafı açısından olumlu geçtiğini ve Erzurum’da taksicilere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde yeni duraklarında halk tarafından büyük beğeni topladığını ifade etti. 
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hafini Topçuoğlu’nun vefatı sonrası yönetim kurulunda yapılan toplantıda oda başkanlığına getirilen Naci Altay, 2014 yılına damga vuran oda başkanı oldu. İldeki oda başkanları içerisinde aktif çalışmaları ile göz dolduran Altay, özellikle üyelerinin sorunlarını çözme noktasında büyük mesafeler kat etti. Başkanlık görevine getirilmesinin ardından ilk olarak üyelerine yönelik ziyaretler gerçekleştiren ve sorunları yerinde tespit eden Naci Altay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’inde destekleri ile taksici esnafının sorunlarını birer birer çözüme kavuşturdu. İldeki duraksız taksiler için kollarlı sıvayan oda başkanı Altay, UKAME toplantılarında öncelikli olarak taksici esnafının sıkıntılarının giderilmesi noktasında durak çalışmasını ön plana çıkardı ve 2014 yılı sonlarında yeni duraklar yerlerine monte edildi. Özellikle kış aylarında taksici esnafının soğuk havalarda büyük sıkıntılar çekmesinden dolayı yeni yapılanma çalışmasını başlatan oda başkanı Naci Altay her kesimden büyük beğeni topladı. Yine ildeki korsan taşımacılığın önüne geçmek için yoğun çaba sarf eden Erzurum şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Naci Altay, T plakalarının sınırlandırılmasında da öncü oldu. Büyükşehir belediye başkanı Mehmet sekmen’in de onaylamasının ardından T plakalar için yeni bir süreç başlatıldı. Ancak bazı bürokratik engeller neticesinde şu ana kadar taksi plakalarının değiştirilmemesi ise büyükşehir belediye ulaşım daire başkanlığının bu önemli konuya duyarsızlığını gözler önüne serdi.
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay, “ 2014 yılı bizim ve üyelerimiz için çok verimli geçti. Özellikle taksi duraklarının yenilenmesi ve de duraksız taksilerin duraklandırılması noktasında büyükşehir belediye başkanımız Mehmet sekmen’in destekleri bizleri çok mutlu etti. Şu ana kadar 7 yeni taksi durağını monte ettik. Önümüzdeki günlerde bu sayı daha da artacak. “dedi.