GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ekim 2015 23:11

10'uncu ayın 10'u, saat 10 tesadüf mü?

10'uncu ayın 10'u, saat 10 tesadüf mü?
Ankara faciası kahinleri de harekete geçirdi
Ankara Tren Gar'ın önünde meydana gelen ve yüz dolayında insanımızın can verdiği katliamdan sonra, güvenlik ve istihbarat birimleri olayı çözmek, bu vahşi katliamın arkasında kimlerin olduğunu bulmak için aralıksız çalışma yürütürken, devreye bu kez de kahinler girdi!
İki canlı bombanın gerçekleştirdiği tahmin edilen katliam sonrasında birbirinden çılgın teoriler ortaya atıldı. İşte o teorilerden biri de şu: Ankara'da patlatılan bombalar, 10'uncu ayın 10'nda saat 10'da oldu. Dolayısıyla bu kadar 10'un bir araya gemesi tesadüf olamaz. Bu saldırıyı düzenleyenler, 10. ayın 10'nda ve de saat 10'da bombaları patlatmakla bir mesaj vermek istediler, ya da  eylemin sırrı işte o rakamlarda... Güvenlik uzmanları şimdilik bu türden komplo teorilerine itibar etmiyor, ancak geçmiş bazı olaylarda benzer teorilerin gerçeğe yakın çıkması da kimse tarafından göz ardı edilemiyor. Ya şifre bu rakamlarda, yani 10'larda gizliyse? En iyisi mi biz bilimden ve teknikten yana olalım ve bekleyip görelim: Bu saldırının zamirinde nasıl bir mesaj verilmek istendi, tetiği kimler çekti, o tetiği çekenlere kimler emir verdi?
Zahir Türk devleti bu kadarını da artık bulur! Hoş Uganda'dan yardım isteyecek değiliz ya...

Etiketler : ankara
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.