ERZURUM Haber Girişi : 05 Ağustos 2020 23:03

ER-Vak Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr Vahap Yağanoğlu'ndan mahrukatçılara öneri

ER-Vak Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr Vahap Yağanoğlu'ndan mahrukatçılara öneri
ER-Vak Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr Vahap Yağanoğlu'ndan mahrukatçılara öneri
Palandöken Gazetesi

Mahrukaçlılar Çarşısının kaldırıldığı alan hakkında görüşlerini bildiren ER-Vak Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr Vahap Yağanoğlu “Şehrin odun ve kömür ihtiyacının karşılandığı yer olan ve Kombina Caddesi üzerindeki Mahrukatçılar Sitesi’ Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeyle Kuzey Çevre Yolu’na taşınıyor.Şehrimize onlarca yıldır çevre kirliliği yayan ve olumsuz görüntü veren sorunu çözen Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen’i kutluyoruz.
Erzurum – Kars Demir Yolu üzerinde şehrin en güzel yerinde yer alan bu alan, Erzurum’un en tarihi yapılarından olan Erzurum Tren Garının kuzeyinde yer almaktadır. Söz konusu Mahrukatçılar Sitesi, demir yolu paralelinde dar uzun bir şerittir. Bu dar şeritte umuyoruz ki parklar,  bahçeler, sosyal aktivite ve spora yönelik alanlar yapılır. Daha güzeli bir Millet Bahçesinin tesisidir. Bu kadar ağır yükü çeken yörede oturanlar, trenle Erzurum’a gelenler veya seyredenler güzelliklerle dolu bir güzel bahçeyi görme, yörede yaşayanların ve çocukların ise temiz bir çevrede yaşama şansına sahip olurlar.” diyerek önerilerinin Büyük Şehir Belediye Başkanı Sn Mehmet Sekmen tarafından sahiplenileceğini ümit ettiklerini sözlerine ekledi.
Etiketler : ervak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.