SİYASET Haber Girişi : 15 Mart 2024 10:58

Yavilioğlu: Türkiye’nin geleceği çok parlak

Yavilioğlu: Türkiye’nin geleceği çok parlak
Türkiye’nin sayılı maliyecilerinden biri olarak kabul edilen AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı, Erzurum eski milletvekili Cengiz Yavilioğlu, “Türkiye’nin içerisinden geçmekte olduğu bu sürecin sonunda parlak bir gelecek Türkiye’yi bekliyor” dedi.

Dün gazeteniz Palandöken’i ziyaret ederek, başyazarımız Mehmet Şener’le görüşen Yavilioğlu, partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere geldiği memleketinde, başta Çat olmak üzere ilçe ve köy ziyaretlerinde bulunuyor.

Başyazarımız Mehmet Şener’le seçim ve ekonomi üzerine sohbet eden Cengiz Yavilioğlu, Türkiye’nin Başkan Erdoğan kaptanlığında emin adımlarla yoluna devam ettiğini ve ekonomide yaşanan sorunların ve enflasyonun bu yılın sonundan itibaren yerini olumlu bir havaya bırakacağını vurguladı.

AK Parti’nin Erzurum’da uzak ara önde olduğunu hatırlatan Yavilioğlu, “Buna rağmen atalete kapılmadan çok samimi ve yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. Vatandaşımızın sorunlarını dinliyor, onların dertlerine ortak oluyoruz” şeklinde konuştu. (Palandöken)

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ali er 15 Mart 2024 20:58

    et olmuş 500 peynir olmuş 280 hala daha gelecek parlak diyorsunuz. bu 80 milyonun vebali sizin üzerinize olsun.

  • Halim Hamurkesen 15 Mart 2024 12:10

    Öyle mi Sayın Bakan ?.. Perşembe' nin gelişi, Carsamba'dan belli olur demişler, atalarımız, bunda da hiç yanilmamislar. Sizin gibi tuzu kurular için öyle ,ya bu büyük çoğunluk halk için !.. ?...