SÖYLEŞİ Haber Girişi : 05 Mart 2021 12:21

Vali Memiş: Aşı sayısını hızla artıracağız

Vali Memiş: Aşı sayısını hızla artıracağız
Küresel bir illet olan ve bütün insanlık için hala büyük tehdit ve tehlike olmaya devam eden Korona salgınına karşın, Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum’da da ne tedbirler elden bırakılıyor, ne de aşılama hizmeti ıskalanıyor.

Vali Okay Memiş, gazeteniz Palandöken’e yaptığı özel açıklamada, Erzurum’un orta risk grubunda ki iller arasında olduğunu hatırlattıktan sonra, “Şimdiki önceliğimiz, aşılama hizmetine hız vermektir. Şu ana kadar Erzurum genelinde elli bin dolayında vatandaşımıza aşı yapıldı. Ancak bu oranı yeterli görmüyoruz. İlgili kurumlarımız şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de fedakarca çalışmalarına daha hız vererek, aşılanan vatandaş sayımızı en az bu rakamın ikibuçuk katına çıkarmaktır” dedi.

Dün gazetemiz başyazarı ve Anadolu Gençlik Platformu Onursal Başkanı Mehmet Şener, beraberinde platform sözcüsü eğitimci Yavuz Demir ve Erzurum’un usta sanatçısı Metin Kara olduğu halde Vali Okay Memiş’i ziyaret etti.

Platform üyesi dört yüz civarında genç katılımcının oylarıyla Erzurum’a katkı sunan isimler arasında canlı yayındaki oylamada Vali Okay Memiş, “Yılın En İyi Yöneticisi” seçilmişti.

Dünkü ziyarette Mehmet Şener, hem Vali Okay Memiş’e plaketini takdim etti, hem de platformun çalışmaları hakkında bilgi sundu. Sanatçı Metin Kara da, Vali Memiş için kaleme aldığı şiiri hem okudu ve yazılı olarak da arz etti. - Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.