Vali Çiftçi, Pasinler'e çıkarma yaptı

Tarihi öneminin yanı sıra şifalı kaplıcaları ile bölgenin önemli turizm merkezlerinden biri olan Pasinler ilçe temaslarında, ilk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çiftçi'yi, burada Kaymakam Yunus Emre Temel, Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve kurum yöneticileri karşıladı. Karşılamanın ardından kaymakamlık binasına geçen Vali Çiftçi, Kaymakam Temel'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Çiftçi, Erzurum- Tahran transit karayolu üzerinde bulunan ilçenin asayişi hakkında bilgi aldıktan sonra cuma namazını İbrahim Hakkı Camii'nde kıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, namaz sonrasında, 38'i yatılı olmak üzere toplam 45 öğrencinin hafızlık eğitimi aldığı Pasinler Merkez Yatılı Kur’an Kursu'nda incelemelerde bulundu.

Hafızlık eğitimi gören öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Vali Çiftçi, hafızların yetişmesinde emeği geçen hocalara teşekkür etti.

110 yıldır odun ateşinde demlenen çayı ile Pasinler’in simgesi haline gelen Hacı Rüştü Kahvehanesi’nde çay içen Vali Çiftçi, burada ilçe sakinleri ile bir süre sohbet etti.

Daha sonra Pasinler Belediyesine geçen Vali Mustafa Çiftçi'ye, Belediye Başkanı Ahmet Dölekli tarafından ilçede yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi verildi. 

Vali Mustafa Çiftçi, son olarak Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı Botaş Basınç Artırma İstasyonu’na geçerek, yürütülen çalışmalar hakkında bir brifing aldı. Vali Çiftçi, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi'nin Pasinler ilçe ziyaretine, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, İl Müftüsü Rüstem Can, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile İl Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger eşlik etti.

 

  • 5 / 1 Vali Çiftçi, Pasinler'e çıkarma yaptı 0

  • 5 / 2 Vali Çiftçi, Pasinler'e çıkarma yaptı 1

  • 5 / 3 Vali Çiftçi, Pasinler'e çıkarma yaptı 2

  • 5 / 4 Vali Çiftçi, Pasinler'e çıkarma yaptı 3

  • 5 / 5 Vali Çiftçi, Pasinler'e çıkarma yaptı 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
mondi