GÜNDEM Haber Girişi : 19 Kasım 2023 23:46

Vali Çiftçi’den Horasan çıkarması

Vali Çiftçi’den Horasan çıkarması
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Horasan’ı ziyaret ederek ilçede bir dizi incelemelerde bulundu.

Vali Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Horasan’da kamu kurumlarını ziyaret etti. Ardından esnaf ile bir araya geldi.

İlçe ziyaretinin ilk durağı Horasan Kaymakamlığı oldu. Vali Çiftçi, Hükümet Konağı önünde Horasan Kaymakamı Mesut Ozan Yılmaz ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Yılmaz'dan ilçede yürütülen çalışmalar hakkında kısa bir brifing aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Horasan Belediye Başkanlığına geçen Vali Çiftçi, Belediye Başkanı Daştan Bingöl, meclis üyeleri ve çalışanlar tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Bingöl’den ilçede yürütülmesi planlanan projeler hakkında bilgi alan Vali Çiftçi, Başkan Bingöl ve çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Daha sonra Vali Çiftçi, ilçede faaliyet gösteren Horasan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden bölgedeki emniyet tedbirleri ve asayiş ile ilgili bilgi aldı.

Vali Çiftçi, kamu kurum ziyaretlerinin ardından Horasan’daki esnafları ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi, fikir alışverişinde bulundu.

Horasan ziyaretinde, Vali Çiftçi’ye, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ve kurum yöneticileri eşlik etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.