SİYASET Haber Girişi : 01 Nisan 2024 09:49

Üçüncü sekmen dönemi hayırlı olsun

Üçüncü sekmen dönemi hayırlı olsun
Mahalli İdareler seçimleri tamamlandı.

Erzurum’da resmi olmayan kesin sonuçlara göre, yüzde 50 civarında oy alan Mehmet Sekmen üçüncü kez Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

KATILIM DÜŞÜK OLDU

749 bin 993 nüfusa sahip olan Erzurum’da 516 bin 952 seçmen bulunuyor. Sabah 07:00’de başlayan oy verme işlemi akşam 16:00’da tamamlandı. Oy kullanılan sandıklarda edinilen izlenimlerde seçime katılımın oldukça düşük olduğu gözlendi.

SEKMEN ÜÇÜNCÜ KEZ…

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen üçüncü kez başkan seçilirken, merkez ilçelerden Yakutiye’de Mahmut Uçar yüzde 50’nin üzerinde, Palandöken’de Muhammet Sunar da yüzde 40’nın üzerinde oy alarak yeniden başkan seçildiler.

ÇOK SAYIDA İLÇE KAYIP

Cumhur ittifakı resmi olmayan sonuçlara göre; Aziziye ilçesinde seçimi kaybederken, diğer ilçelerde de çok sayıda kayıp olduğu gözlendi. Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde merkez ilçe dışında da yaklaşık 10 ilçede seçimi muhalefet partilerinin kazandığı görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ömer dursun 01 Nisan 2024 15:11

    Hayırlı olsun ama yollarımız berbattın ötesinde. belediye olarak artık inşaat sigaortacılık benzinlik işini bıtakın insanlar sizden belediye hizmeti istiyor. serada domates kaşar peyniri bilmem bunun gibi şeyleri istemiyoruz. adam gibi belediyecikik yapacaksanız yapın. burası rantiye değildir. arsa arazi satmak yeri değildir. sekmenden memnun değiliz. Gözümüz üzerinizde olacaktır.