SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2024 09:58

Uçar; Hedefimiz ve hesabımız halka hizmettir

Uçar; Hedefimiz ve hesabımız halka hizmettir
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle saha çalışmalarına hız verdi.

Görev süresi boyunca halkın içinde olan ve yaptığı her hizmette vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Uçar, Cumhur İttifakı olarak bu seçimlerden de yüzlerinin akıyla çıkmak için ellerinden geldiğince çok çalışacaklarını ifade etti.

Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Erzurum ‘a ve hemşerilerine layık hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizen Başkan Mahmut Uçar, “Hizmetlerimiz ve çabalarımız hız kesmeden sürecek. Halkımızdan alacağımız destekle bunu yapacağız. Hizmet siyaseti uzun soluklu bir iştir. Hedefimiz ve hesabımız halka hizmettir. Erzurum’un Tarihi Yüzü Yakutiyemize hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.