HABERDE İNSAN Haber Girişi : 13 Mart 2023 11:11

Uçakta panik!

Uçakta panik!
THY'nin TK 7575 sefer sayılı uçağı Erzurum Havalimanı inişinde tehlike atlattı.

Uçağın motor ve kanat kısmının piste sürttüğü bu sebeple saat 14.50'de yapılması planlanan Erzurum - Bursa seferinin iptal olduğu iddia edildi. Yolcular ek seferle akşam gönderildi. Motor ve kanat kısmını iniş sırasında piste sürten uçak Erzurum Havalimanında onarılacak.

THY'nin TK 7575 sefer sayılı uçağı Erzurum Havalimanı inişinde tehlike atlattı. Uçağın iniş sırasında motor ve kanat kısmının piste sürttüğü bu sebeple saat 14.50'de yapılması planlanan Erzurum-Bursa seferi iptal oldu. Bursa'ya dönüş yapmayı bekleyen 300 kişi uzun süre Erzurum Havalimanında bekledi.

İddiaya göre, Cumartesi günü saat 14.50'de Erzurum - Bursa seferini yapacak olan THY'nin TK 7575 sefer sayılı uçağı Erzurum Havalimanına iniş yaptığı sırada sorun yaşadı. Uçak içerisinde panik yaşayan bazı yolcular, iniş sırasında uçağın kanat ve motor kısmını piste sürttüğünü belirttiler.

Aynı uçağın saat 14.50'de Bursa'ya yapacağı sefer THY tarafından iptal edildi. Bursa'ya gitmeye hazırlanan 300 yolcu havaalanında beklerken, THY saat 18.40'ta aynı istikamete ek bir sefer koydu. Havalimanında saatlerce bekleyen yolcular tepkilerini, video çekip sosyal medyalarında yayınlayarak dile getirdi.

Yolcular iptalin ardından görevlilerle görüşmeleri sırasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.

UÇAK ONARIMA ALINDI

THY'nin TK 7575 sefer sayılı uçağı hafta sonu Erzurum Havalimanı inişinde tehlike atlattı. Uçak iniş sırasında şiddetli rüzgar nedeniyle motor ve kanat kısmının piste sürttü. Erzurum-Bursa seferini yapan uçak, Erzurum Havalimanında onarılmaya başlandı. Uçağın en az 1 hafta Erzurum’da kalacağı öğrenildi.

Cumartesi günü saat 14.50'de Erzurum-Bursa seferini yapacak olan THY'nin TK 7575 sefer sayılı uçağı, Erzurum Havalimanına iniş yaptığı sırada şiddetli rüzgar sebebiyle kanat ve motor kısmını piste sürttü. Aynı uçağın saat 14.50'de Bursa'ya yapacağı sefer THY tarafından iptal edildi. Bursa'ya gitmeye hazırlanan 300 yolcu ise akşam konan ek uçak seferiyle Bursa’ya gönderildi. Saatlerce havaalanında aç ve susuz kalan yolcular, video çekerek sosyal medyadan tepki gösterdi.

Uçağın kanat ve motor kısmında arıza olduğu belirtilirken, en az bir hafta Erzurum Havalimanında kalacağı öğrenildi. Uçakta onarım çalışmaları devam ediyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.