GÜNDEM Haber Girişi : 01 Mayıs 2014 16:57

TURKCELL YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

TURKCELL YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

 Türkiye Atletizm Federasyonu ile Turkcell, Erzurum için önemli bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için Turkcell yetkilileri ile Atletizm Federasyonu tarafından karar alındı. 
Türkiye Atletiz Federasyonu ile Turkcell, Erzurum için güç birliği yaptı. Turkcell ile Atletizm Federasyonu tarafından Yüksek İrtifa Kamp ve Performans Ölçüm Merkezi yapımı kararı alındı
Turkcell’in Tepebaşı’ndaki binasında gerçekleştirilen toplantıda “Turkcell Erzurum Yüksek İrtifa ve Kamp Performans Merkezi yapımı için anlaşma yapıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Genel Sekreter Fahrettin Yıldız, Koordinasyon Yardımcısı Yasemin Bakıcı ve Danışman Onur Yakın, Alper Garan ile Turkcell yetkilileri Buket Uluçay Eroğlu, Selin Güleç’in katıldığı toplantı oldukça neşeli bir ortamda geçti. Oldukça yararlı geçen toplantıda Turkcell Erzurum Yüksek İrtifa Kamp ve Performans Ölçüm Merkezi’nin yapımına ilişkin son karar alındı.
TEMELLER TEMMUZ’DA ATILACAK
Kararın alınmasından sonra Turkcell Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Performans ölçüm Merkezi için hazırlıklar şimdiden başlarken, temellerin Temmuz ayında atılması planlanıyor. Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, dünyanın sayılı yüksek irtifa kamp yerlerinden biri olan Erzurum’un bu anlamda önde gelen bir merkez olması için gayret gösterdiklerini belirterek, Turkcell’in de bu projeye sıcak bakması ile mutlu sona ulaşacaklarını söyledi. Çintimar, Erzurum’ da yapılacak olan yüksek irtifa kamp ve performans ölçüm merkezinin temelinin 2014 Temmuz ayında atmayı planlandıklarını belirterek, şimdiden Erzurum’a önemli bir spor tesisi kazandırılacağının müjdesini vermiş oldu. Çintimar, “Bu konuda bize destek veren Turkcell’e teşekkür ediyoruz. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ve Performans Ölçüm Merkezi, bizim bir hedeflediğimiz bir yatırımdı. Turkcell vasıtası ile bu tesise kavuşmuş olacağız” dedi.