SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2014 19:53

Resuloğlu: Pulur Çayı, Porsuk Çayı gibi olacak

Resuloğlu: Pulur Çayı, Porsuk Çayı gibi olacak

MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Murat Resuloğlu, “Eskişehir Porsuk Çayı Projesi’nin bir benzerini Ilıca Pulur Çayı için uygulayacağız”dedi. 

MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu, “Erzurum’un en gözde eğlence ve dinlence merkezi olacak” dediği Aziziye için bir projesini daha açıkladı. Resuloğlu, Ilıca Pulur Çayı için hazırladıkları projeyi kamuoyuyla paylaştı, bilgiler verdi. Eskişehir’de Porsuk Çayı için geçmişte eşsiz bir proje uygulandığını anımsatan Resuloğlu, “Biz bu projenin benzerini Ilıca’daki Pulur Çayı için uygulayacağız. Şu anda mezbelelikten farkız olan Pulur Çayı ve çevresini adeta yeniden inşa edecek ve ilçemize eşi-benzeri olmayacak bir yaşam alanı hediye edeceğiz“diye konuştu.

MHP Aziziye Belediye Başkan Adayı Murat Resuloğlu, Dadaşkent için “Harikalar Diyarı” adını verdikleri bir proje hazırladıklarını da açıklayarak, “Biz proje bağlamında gençlerimizi de, çocuklarımızı da, yaşlılarımızı ve emeklilerimizi de düşündük. Gençlerimize Gençlik Merkezi kazandıracağımız gibi, emeklilerimize de emekli yaşam merkezi kuracağız. Organik tarım ürünleriyle meşhur olan ilçemizde Organik Ürün Pazarı kuracağız. Hem Dadaşkent, hem de Ilıca bölgesine birer nikah merkezi ve düğün salonu kuracağız. Bu projeler, Allah’ın izniyle hayata geçirmeyi arzu ettiklerimizden sadece birkaçı. Önümüzdeki günlerde yeni projelerimizi paylaşmaşa devam edeceğiz” diye konuştu.