SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2019 09:35

Palandöken Kartalları Final İçin Efe'lendi

 Palandöken Kartalları Final İçin Efe'lendi
Palandöken Kartalları Final İçin Efe'lendi
Türkiye Voleybol 1. Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayarak, Kayseri'de yapılan yarı finallere katılan Palandöken Belediyespor, Solhanspor'u 3-0 yendikten sonra, Milas Belediyespor'u da 3-2 mağlup etti ve Beşiktaş ile oynayacağı son maç öncesinde finale çıkmayı garantiledi. 
Milas Belediyespor karşısında ilk iki seti 25-23 ve 25-18 kazanarak, 2-0 öne geçti. 3'ncü seti de uzun süre önde götüren Palandöken Kartalları, Milas ekibinin 6 sayılık serisine engel olamayınca, bu seti 25-21 kaybetti.
Kayseri'de yapılan yarı final maçının dördüncü setinde üstünlüğü rakibine kaptıran Erzurum ekibi, bu seti de 25-23 kaybederek, maçı Tie-Break setine taşıdı. 
Tie-Break setinde yeniden üstünlüğü ele geçiren Palandöken Kartalları, son anlarında zorlansa da seti 15-13, maçı da 3-2 kazanarak, adını finala yazdırdı. 
Palandöken Belediyespor, bugün kendisi gibi finale çıkmayı garantileyen Beşiktaş ile karşılaşacak. 
Önümüzdeki yıl Efeler Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanacak iki takımın belirleneceği final maçları 19-21 Nisan tarihleri arasında yine Kayseri'de oynanacak. (iha)
Etiketler : Voleybol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.