SPOR Haber Girişi : 03 Nisan 2015 17:03

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR FUTSAL LİGİNDE İLK 16'YA GİRDİ

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR FUTSAL LİGİNDE İLK 16'YA GİRDİ
TFF Futsal Liginde Erzurum'u temsil eden Palandöken Belediyespor Kulübü Futbol takımı Trabzon'da oynanan gurup maçların da aldığı galibiyetlerle ilk 16 takım içerisin de yer almasına ardından TFF Futsal Ligi Finalleri 2. Grup Aşaması kuraları çeki
TFF Futsal Liginde Erzurum'u temsil eden Palandöken Belediyespor Kulübü Futbol takımı Trabzon'da oynanan gurup maçların da aldığı galibiyetlerle ilk 16 takım içerisin de yer almasına ardından TFF Futsal Ligi Finalleri 2. Grup Aşaması kuraları çekildi. 
16 takımın yer alacağı 2. Grup Aşaması, 4'er takımlı 4 grupta tek devreli lig usulünde oynanacak. 2. Grup Aşaması'nda gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar çeyrek finale yükselme hakkı elde edecekler. Müsabakalar 7, 8 ve 9 Nisan tarihlerinde Ankara, Elazığ, Kahramanmaraş ve Kayseri'de oynanacak. Palandöken Belediye Spor Kulübü Futbol Takımı Elazığ ilin de Osmanlıspor, Malatyaspor ve Van Teiaş Sporla karşılaşarak finallere adını yazdırmayı hedefliyor.
BAŞKAN BULUTLAR, "PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN BAŞARISI TESADÜF DEĞİL"
Palandöken Belediyesi, son yıllarda yaptığı önemli yatırımlar ve aldığı başarılı sonuçlara işini tesadüflere bırakmadığını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Palandöken Belediyesi olarak asla işlerimizi plansız ve programsız yapmıyoruz. Halka sunduğumuz hizmetler ve aldığımız başarılı sonuçlar bir tesadüfün sonucu değil. Bugün bakıldığın da kültür merkezi, spor merkezi, hanımlar çarşısı, 6 yılda 105 bin metrekare yeşil alan, engelsiz yaşam merkezi, şehitler parkı, köylerimize kadar giden çocuk oyun alanları ve kilit taşı, asfaltlama oranın da yakaladığımız yüzde 95'ler, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra sportif alanda aldığımız üstün başarılar. Erzurum'u birinci ligde temsil eden erkek voleybol takımımız, yine şehrimizi futsal liginde temsil eden futbol takımımız, Avrupa şampiyonu boksörlerimiz, dünya üçüncülüğü elde eden kızak sporcularımız, atletizm ve yine şampiyonluk elde eden halk oyunları ekiplerimiz bunlar asla tesadüf değil başarılı, disiplinli, titiz ve güçlü alt yapı çalışmalarının sonucudur." diye konuştu.
Etiketler : futsal
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.