SPOR Haber Girişi : 23 Mart 2015 17:01

PALANDÖKEN BELEDİYESİ FUTBOL TAKIMI FUTSAL LİGİNDE ERZURUM'U TEMSİL EDECEK

PALANDÖKEN BELEDİYESİ FUTBOL TAKIMI FUTSAL LİGİNDE ERZURUM'U TEMSİL EDECEK
TFF Futsal Ligi finalleri 1. Grup aşaması kuraları Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde çekildi.
TFF Futsal Ligi finalleri 1. Grup aşaması kuraları Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde çekildi. 
16 ilde oynanacak eleme grubu müsabakaları sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlardan biri olan Palandöken Belediyesispor Kulübü Futbol takımı Türkiye Finalleri 1. Grup aşamasında yer almaya hak kazandı. Toplam 32 takımın dörderli 8 grupta mücadele edeceği Türkiye finalleri 1. Grup aşamasında eşleşmeler sonucunda Erzurum Palandöken Belediye Spor Kulübü Futbol Takımı, Samsun YD Spor, Rize İl Özel İdare spor, Adana Seymen Spor. Türkiye finalleri 1. Grup aşaması 24-25-26 Mart 2015 tarihlerinde Trabzon ilin de oynanacak. Türkiye finalleri 1. Grup aşamasında gruplarını ilk iki sırada bitiren 16 takım Türkiye finalleri 2. Grup aşamasında yer alma hakkı kazanacaklar.
PALANDÖKEN BELEDİYESİ FUTBOLDA DA VARIM DEDİ
Palandöken Belediyesi Spor Kulübü son yılları da, Voleybol, Boks, Atletizm, Halk Oyunları, Atlı Cirit, Kızak gibi birçok branşta yakaladığı çıkışı Futbola taçlandırıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun organize ettiği futsal turnuvasın da Erzurum'u Palandöken Belediyesi Futbol Takımı temsil etmesi ilçe de ve Erzurum da sevinçle karşılandı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı ve Spor Kulübünü onursal başkanı Orhan Bulutlar, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutma ve spora yönlendirme adına bir belediye olarak ne gerekiyorsa onu yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Her alan da olduğu gibi futbol dada palandöken belediyesi vardığını bir ker da göstermiştir. Türkiye geneli de oluşturulan takımları içerisin de ilk 32 takım arasın da yer almıştır. Trabzon ilin de oynanacak olan turnuva da şehrimizi temsilen Palandöken Belediyesi Futbol takımı yerini almıştır. Umarım 25 ve 26 Mart tarihlerin de oynanacak olan müsabakalar da takımımız ilk 16'nın içerisin de yerini alır. Palandöken Belediye Spor Kulübünün sporcularına başarılar diliyorum" diye konuştu.
Etiketler : futsal
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.