SİYASET Haber Girişi : 12 Temmuz 2021 06:56

Oy uğruna tehlikeli oyun!

Oy uğruna tehlikeli oyun!
Kanlı kalkışmanın 5. Yılında CHP gizli ajandasını açık etti: “Biz iktidar olunca KHK ile ihraç edilen tüm FETÖ’cüleri devletteki görevlerine iade edeceğiz.”

251 insanımızın şehit düştüğü, 2 binden fazla insanımızın da gazi olduğu 15 Temmuz meşum kalkışmanın üzerinden henüz 5 yıl gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen birileri eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşmaya başladı!

CHP’nin üst kadrolarının KHK kapsamında işten atılanlarla bir araya gelerek af sözü verdiği iddia edildi. Terör örgütleriyle etkin mücadele için 20 Temmuz da başlatılan OHAL uygulamasını ‘darbe’ şeklinde değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, terör iltisakı nedeniyle ilişiği kesilmiş isimlerin yeniden devlet kadrolarına alacağını duyurdu.

ABD Başkanı Biden, başkan olmadan iki yıl önce verdiği bir mülakatta, “Türkiye’de mevcut iktidar mutlaka değişmelidir. Ancak bu, askeri darbe yoluyla olmamalı. Muhalefete vereceğimiz destekle bunu sağlayacağız” şeklinde konuşmuş, bu sözler Türkiye’de büyük tepkilere sebep olmuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın son çıkışı, işte Biden’in iki yıl önceki o açıklamasını akıllara getirdi. Türkiye’nin uçurumun ağzından döndüğü 15 Temmuz kanlı kalkışmasını yapan FETÖ terör örgütünü aklamaya dönük bir çıkış biçiminde değerlendirilen bu sözler, aynı zamanda CHP’nin kurumsal kimliğini de bağlıyor.

- Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.