SPOR Haber Girişi : 09 Mayıs 2022 06:55

Muzaffer Bilazer: Maçın başında istediğimiz skor avantajını sağladık

Muzaffer Bilazer: Maçın başında istediğimiz skor avantajını sağladık
Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında B.B. Erzurumspor konuk olduğu Gençlerbirliği’ne 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, "Maçın başında istediğimiz skor avantajını sağladık. Daha sonrasında Gençlerbirliği baskısına doğru bir şekilde cevap veremedik" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında B.B. Erzurumspor konuk olduğu Gençlerbirliği’ne 2-1’lik skorla mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Bilazer, "Geçen hafta play-off’u garantiledikten sonra bizim ilk üçte bitirme planımız devam ediyordu. Maçın başında istediğimiz skor avantajını sağladık. Daha sonrasında Gençlerbirliği baskısına doğru bir şekilde cevap veremedik. Skor avantajını kaybetmemizin ardından hamleler yaptık. Pozisyon bulsak da başarılı olamadık. Bizim için önümüzdeki Ankara Keçiörengücü ve Denizlispor maçlarını yenerek B.B. Erzurumspor’u Süper Lig’e döndürme planlarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

METİN DİYADİN: GERİYE DÜŞMEMİZE RAĞMEN MAÇI ÇEVİRMESİNİ BİLDİK

Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, “Geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildik. İyi bir takıma karşı oynadık ve kazandığımız için mutluyum” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında Gençlerbirliği evinde konuk ettiği B.B. Erzurumspor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Diyadin, “Tabii kritik son 3 haftaya girerken bu ligde ilk kez alt taraflar için baraj puanı yükseldi. Enteresan bir lig oluyor. Kendi evimizde maçı kazanmak durumundaydık. Rakiplerin birçoğunun kazanacağını düşünüyorduk. Geriye düşmemize rağmen maçı çevirmesini bildik. İyi bir takıma karşı oynadık ve kazandığımız için mutluyum. Bu ligde her şey olabilir, her şeye gebe bir lig. Onun için tertemiz bir şekilde bu ligden kurtulmak istiyoruz. Önümüzde kazanacağımız bir maç bizi bu zorlu yılımızda mutlu edeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.