SPOR Haber Girişi : 26 Mayıs 2022 07:09

Muzaffer Bilazer: Bugün şanslı günümüzde değildik

Muzaffer Bilazer: Bugün şanslı günümüzde değildik
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, mağlup ayrıldıkları İstanbulspor maçının ardından, “Şans bizden yana değildi. Biz sonuna kadar devam ediyoruz. Bir maçımız daha var, yapabileceğimiz en iyi şeyi yapacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-off Yarı Final ilk maçında İstanbulspor’a karşı sahadan 4-2 mağlubiyetle ayrılan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Bilazer, “Skordan dolayı camiadan özür diliyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Futbolun içerisinde her şey planlandığı gibi olmuyor. Bugün 14 tane korner kullandık ama kornerden gol yedik. Duran toplara da planlarımız vardı ama o konuda becerikli olamadık. İlk kornerden önce Eren Tozlu’ya yapılan bir faul var. Her zaman olduğu gibi hakemlerden yana hep sıkıntımız vardı. Ligin üstünü de onlar belirlerdiler, herhalde çıkacak takımı da onlar belirleyecek gibi duruyor. Bir maçın ilk yarısını 2 farkla mağlup bitirdik. Yine buradan ayağa kalkıp bu şansımızı sonuna kadar zorlayacağız. İnşallah oradan da istediğimiz skoru alırız, futbolda her şey mümkün. Futbolcularım bunu yapabilecek kapasitede. Sadece bugün çok becerikli değildik. Şans bizden yana değildi. Biz sonuna kadar devam ediyoruz. Bir maçımız daha var, yapabileceğimiz en iyi şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

DALGIÇ: İSTANBUL’DA AVANTAJIMIZI KORUYUP FİNALE ÇIKAN TAKIM OLMAK İSTİYORUZ

İstanbulspor Teknik Direktörü Mehmet Hüseyin Dalgıç, galip ayrıldıkları BB Erzurumspor maçının ardından, “İstanbul’da avantajımızı koruyup finale çıkan takım olmak istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-off Yarı Final ilk maçında deplasmanda BB Erzurumspor’u 4-2 mağlup eden İstanbulspor’da Teknik Direktör Mehmet Hüseyin Dalgıç mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Dalgıç, “Zorlu bir Play-off'un ilk maçında Erzurumspor karşısında 4-2 netice almak bizim için çok güzel bir skor oldu. Maçtan önce de buraya galibiyet için geldiğimizi söylemiştik. Bu maç için çok iyi hazırlandık. Rakibimizi çok iyi etüt etmiştik. Ligdeki ilk iki maçta mağlup olmuştuk ama bunlar bizim için önemli değildi. Buraya inancımızla geldiğimiz için yeneceğimizi kesinlikle biliyorduk. Maçın ilk devresi bitti, ikinci devresi İstanbul'da. 90 dakika daha var. Avantajlı skorumuzu koruyup, tekrar galibiyetle taçlandırıp finale çıkan takım olmak istiyoruz. Erzurumspor'a başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ... 26 Mayıs 2022 22:28

    Futbolcuları tebrik et faturayı hakemlere kes nasıl kötü oynadığını es geç geleceğin bayağı parlak bilazer...Tribünlere hiç mahcup olmadın herhalde.. ikinci maç içinde hariçten gazel okumalar....

  • levent sütçü 26 Mayıs 2022 10:45

    BB. Erzurumsporun Belgesiz Teknik Direktörü Sayın Muzaffer Bilazer; Üç, dört hafta öncesinden Erzurumsporun Play Off lara kalacağı belli iken bu süre zarfında takımı hazırlamanız gerekirken o kadar kadim taraftarın önünde süper bir futbol oynayarak final kapısını aralamanız gerekirken kalkmışsınız bahane olarak şansızlığı ileri sürecek kadar bu ilin taraftarını saf zannediyorsunuz. Hakikaten o kadar saf bir memleketiz ki acaba kendi memleketiniz Trabzon da sizi bir mahalli lig takımına teknik direktör yaparlarmıydı diye şahsen düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. 90 dakika boyunca teknik ve taktik olarak çalışılmış bir tek pozisyonuz vardı o da hakemin barajı 9 m.değilde 11 m.ye kurdurmasıyla 2.gölü attınız. Belgesizde olsa Teknik Direktör olarak çıktığınız bu önemli maçta bir iziniz varmıydı acaba. Futbolcuların formsuz ve lakayt davranışları sizin kenarda yetersizliğinizin vermiş olduğu çaresizlik bence maça vurulan en büyük damgaydı. İstanbulspor un futbol adına teknik ve taktik anlayışı maça yansımış; futbol zeka üstünlülüğününde vermiş olduğu akılla kendilerini hiç yormadan 5 sefer geldikleri kalemize 4 gol atıp (Biride direkten döndü) sahadan ayrılmışlardır. Merak ettiğim husus şu ki ; Birilerinin yere göğe sığdıramadığı onursal Başkan ve tahakkümündeki Kulüp yönetimi ne ara bir gaflete düştüler ki 1.Ligde Play Off oynaması garanti görünen bir futbol takımının Teknik Sorumluluğu size düştü. Sayın Bilazer ; 24.05.2022 günkü Gazete Güncel de de yayınlanan Radyospor daki Üçleme proğramında vermiş olduğunuz “ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR,ŞAMPİYONLUK DEĞİL” şeklindeki beyanınızda bence gelecek sene yine 1.ligde oynayacak bir BB: Erzurumsporun teknik direktörü yine ben nasıl olurumun hesabını yapmaktasınız.Çünkü süper ligdeki bir Erzurumsporun teknik direktörlüğünün size düşmiyeceğini gayet iyi biliyordunuz. İlimizdeki Liyakatsiz atamaların ilimizin sosyoekonomik kalkınmasına ne kadar zarar verdiğini biliyorduk ama bu konuda ki torpilin nereden geldiğini çözemedim doğrusu. Olayı ters den okuyacak olursak kıyak çekecekseniz bari memleketteki işsiz güçsüz futbol otoritelerinden birine bu işi havale etseydiniz 3-5 kuruş sebeplenseydi garibim. Sonucu yine kadim memleketimin meşhur Atasözlerinden biriyle bağlayalım. ” Y E R Y A B A N C I N I N “