GÜNCEL Haber Girişi : 21 Nisan 2015 10:08

MNG Kargo 12'inci yıl kutlamalarına devam etti

MNG Kargo 12'inci yıl  kutlamalarına devam etti
MNG Kargo 12'inci kuruluş yılı çerçevesindeki kutlamalarına Gaziantep, Antalya, İzmir ve Ankara'dan sonra Erzurum Xanadu Hotel'de iş ortakları ve çalışanlarının katıldığı gala gecesi ile devam etti.
Türkiye'nin sektöründe yenilikçi ve öncü şirketi MNG Kargo'nun, 12'inci yaşını kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen gala gecelerinden beşincisi Erzurum 'da gerçekleştirildi. MNG Kargo iş ortaklarının katılımıyla düzenlenen gala gecesinde, sanatçı Coşkun Sabah şarkılarıyla eğlence dolu keyifli anlar yaşattı. 
Erzurum Xanadu Hotel' de düzenlenen 12'inci yıl gala gecesinde bir konuşma yapan MNG Kargo Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut, faaliyetlerinin 12'inci yılında yenilikçi projeleri ve hizmetleriyle öne çıkan MNG Kargo'nun bugün sektöründe trend belirleyen konumuna değinerek "Bu ülkeyi sevmek yetmez. Çok çalışmak, başarmak ve bu ülkenin insanıyla bütünleşmek gerek. Biz 2003 yılında bu anlayışla yola çıktık. Türkiye'nin potansiyeline inandık, müşterilerimiz bize güvendi. Her yıl yeni yatırımlar yaptık, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızın verdiği güçle büyüdük" şeklinde konuştu. 
Aslan Kut, MNG Kargo'nun 12 yılda ulaştığı büyüklükler konusunda ise şunları söyledi: "Bugün Türkiye'de 15 bölge müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 800'ün üzerindeki yaygın dağıtım ağı, 2.200 den fazla kara taşıma aracı ve 8.000 i aşkın çalışanımız ile günde 600 bin adrese dünya standartlarında hizmet götürmekteyiz. Ayrıca, hızlı hava taşımacılığı kategorisinde dünya lideri olan FedEx Express' in 220 ülkedeki global hizmet ağına entegre çalışıyoruz. İnovasyon yatırımlarımız, müşterilerimize sunduğumuz yeni ürünler ve güçlü dağıtım ağının sağladığı sinerji, MNG Kargo'nun sektöründe en büyük oyunculardan birisi olma başarısını güçlendirmektedir. Hedefimiz, MNG Kargo'yu orta vadede 'dünya markaları' ligine taşımaktır".
Gala gecesinde 5'inci ve 10'uncu hizmet yılını dolduran MNG Kargo çalışanlarına Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Aslan Kut tarafından plaket takdim edildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.