ERZURUM Haber Girişi : 23 Eylül 2019 12:30

MNG, ‘Garaj Günleri’nde rekor kırdı Bir milyon 400 bin ziyaretçi

MNG, ‘Garaj Günleri’nde rekor kırdı Bir milyon 400 bin ziyaretçi
Genel müdürlüğünü Dr. Aydoğan Süer’in yaptığı “MNG Alış-Veriş Merkezi Garaj Günleri” etkinliği Erzurum’da beklentilerin üzerinde bir ilgi gördü.

MNG Alış-Veriş Merkezi’nde faaliyet gösteren işyerlerinin normal fiyatların altında satış yaptığı bir hafta içerisinde, çevre illerin yanı sıra komşu ülkelerden yoğun bir katılım oldu. Bir hafta süresince hem şehir genelinde olağanüstü bir canlılık yaşandı, hem de ilgili alış veriş merkezinde faaliyet gösteren esnaf birkaç ayda yapacağı ciroyu bir haftada elde etti.

Bir hafta içerisinde bir milyon 400 bin ziyaretçi, MNG Alış-Veriş Merkezi’ne akın ederek buradaki mağazalardan ürün satın aldı ve şehir ekonomisine çok ciddi bir katkı sundu. 

MNG Alış-Veriş Merkezi Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, amaçlarının şehir ekonomisine destek olmak olduğunu belirterek, bir hafta içerisinde bir milyon 400 bin ziyaretçinin gelmesinin, yarınlara dair önemli bir umut ışığı olduğunu söyledi. Erzurum’da kurulduğundan bu yana şehirle entegre olmaya ve şehrin hayatının içinde doğrudan bulunmaya çalışan MNG Alış-Veriş Merkezi, yaptığı sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra şehir ekonomisine de doğrudan destek vermeye çalışıyor.

(Palandöken Gazetesi)

Etiketler : mng
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.