GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ekim 2023 10:32

Milletvekilleri Altınok ve Öz, DSİ projelerini incelediler

Milletvekilleri Altınok ve Öz, DSİ projelerini incelediler
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü bünyesindeki projelerde inceleme yaptılar.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Bölge Müdür Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri, Kontrol Mühendisleri, Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Erhan Kocaman, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Öztürk, Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal, Ak Parti Pasinler Koordinatörü Lokman Babagil, Mahalle Muhtarı ve heyeti ile birlikte Erzurum Pasinler Ovasındaki arazinin bir bölümünü sulayan Demirdöven Barajındaki suya takviye amaçlı Büyükdere de yapılacak olan gölet ile Büyükdere Mahallesi üst kotlarında yer alan Vay Deresi üzerindeki planlanan Etüt aşamasındaki gölet yerlerinde bir dizi incelemelerde bulundular.

Milletvekili Altınok, “Bölgenin su ihtiyacını karşılayacak Büyükdere ve Vayvay Dereleri üzerindeki projelerin etüt çalışmalarını inceledik. Bu projeler, yalnızca Pasinler'in değil, tüm Erzurum'un tarım ve ekonomisine can suyu olacak. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Milletvekili Mehmet Emin Öz de,yeni dönemde su kaynaklarını daha verimli kullanmak, ve geleceğidaha parlak kılmak için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.