MHP adam adama markajda

İYİ Parti’nin rol çalmasına izin vermiyor… 

Dikkatli hiçbir gözden kaçmayacak kadar belirgin ve anlaşılır… 

MHP, 2023 seçimleri için haftalardır meydanlarda, halkın arasında… 

En önemlisi de nedir biliyor musunuz; MHP, Cumhur İttifakı’nı kimi AKP’lilerden daha içten ve daha coşkulu savunuyor. 

Takip ediyorum… 

Bir yanda MHP İl Başkanı Naim Karataş ve ekip arkadaşları, diğer tarafta MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın… 

Sizi temin ederim ki AK Partililerden daha çok koşturuyorlar, daha çok halkın arasına giriyorlar ve daha çok halkın yaşadığı ekonomik sorunları paylaşıyorlar. 

Bazı AKP’liler hani şikayetçi olan vatandaşa, “gözünüze dizinize dursun 20 yılda bunca hizmet ettik niye nankörlük ediyorsunuz” mealinde çıkışlar yapıyorlar ya… 

MHP’de asla buna benzer bir uçukluk göremezsiniz. 

“Dert varsa çare de var” deyip, vatandaşın gündelik sıkıntısını yok saymıyor, tepeden bakmıyor, istiskal etmiyor. 

Samimi olarak itiraf edeyim ki ne Naim Karataş’tan ne de Kamil Aydın’dan bu kadarını beklemiyordum. 

Sırası gelmişken İspir’de de Ahmet Coşkun var… 

Kimse sakın onu yabana atmasın…  

Ahmet Coşkun böyle giderse, günün sonunda bütün bir İspir’i MHP’li yapacak, söylemesi benden… 

Demek ki, Devlet Bahçeli’den esaslı bir ders almışlar… 

Öyle ki… 

İYİ Parti’nin, “Milliyetçi oylar bizde toplanıyor” çıkışını ya da Meral Hanım’ın, “Milliyetçi bir parti varsa o da biziz” ezberini resmen boşa çıkarıyorlar. 

MHP, güney ilçelerde de “biz buradayız” diyor, kuzeyde de… 

Ne Naim Karataş’ın ne de Kamil Aydın’ın AK Parti il başkanı ve milletvekilleri kadar basın destekleri yok, buna rağmen sokakta meydanda, köyde kasabada o kadar barizler ki basın istese de onları yok sayamıyor. 

Meral Hanımın canı fena halde sıkılacak…  

Lakin… 

MHP, bu gidişle başka yeri bilemem de Erzurum’da İYİ Parti’ye nal toplatır haberiniz olsun… 

Yarış kızıştıkça kızıştı… 

Bakalım AK Parti kimlere nal toplatacak? 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • levent sütçü 23 Mayıs 2022 10:32

    Sayın Saltuklu ; ister MHP erzurumda İYİ partiye adam adama markaj politikası izlesin ; isterse falanca filancaya nal toplatsın ; bu söylemler bence asırlarca bölgenin (Doğuanadolu bölgesinin ; öyle KUDAKA bölgesi filan gibi uyduruk dar sınırlar içinde değil) ticaret , toplumsal ve siyaset merkezi konumundaki İlimize bence yakışmayan katma değer kazandırmayan basit kahvehane kültürünün bahis söylemleridir. Bu cümleden hareketle bu gün kadim ilimiz nüfus bakımından doğuanadolu bölgesinde 3.büyük vilayet konumuna gerilemiştir Bu gidişle orta vadede de görünen o ki Ağrının da gerisinde kalarak hem 4.vilayet konumuna düşecek ; ayrıca Büyükşehir olma sıfatı da elinden gidecektir. Ekonomik verilere bence hiç girmeyelim çünkü daha vahim. Bence size düşen hem MHP nin hem de İYİ partinin ilimize sağladığı sosyoekonomik katkıları sorgulama vakarlılığını göstermektir. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse MHP ve İYİ parti milletvekillerininin veya bu tabandan gelecek olası milletvekili profillerinin Erzuruma ne katacağının analizini tarafsız ve adil bir şekilde yapmaktır. Sonuçta İlimizi bugünkü konumuna getirenleri de ve Erzurum la ilgili projeleri olmayanları aday gösteren siyasi partileri de kamuoyu oluşturarak Basının uyarı görevini de yerine getirmiş olursunuz.