GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ağustos 2021 07:55

Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bağış

Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bağış
TSK Mehmetçik Vakfı, Şehit/Gazi Aileleri, İşlemleri Uzmanı İrfan Canbaş ve İdari İşler Uzmanı Levent Tizgili, geçtiğimiz günlerde Mehmetçik Vakfına nakit bağışta bulunan Turhane Tekin'i ziyaret ederek kendisine şilt ve berat takdimi yaptı.

Ziyaret esnasında; Turhane Tekin çok duygulandığını ve memnun kaldığını ifade ederek, Ülkemizin ve Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruyan Mehmetçiklerimize ve onların ailelerine katkıda bulunmanın huzur ve mutluğunu yaşadığını dile getirdi.

Şehit/Gazi Aileleri, İşlemleri Uzmanı İrfan Canbaş ise TSK Mehmetçik Vakfı’nın icra ettiği bu tür faaliyetlerin, ülke düzeyinde sosyal adaletin, toplumsal barışın ve ulusal birliğin güçlenmesine katkıda bulunacağını vurgulayarak, ziyaretlerini yoğunlaştırılarak sürdüreceğini belirtti.

Canbaş ayrıca, TSK Mehmetçik Vakfı’nın şehit aileleri ve gazileri ziyaret ederek, sevgi ve güven duygularını, sosyal destek faaliyetleri ile güçlendirerek, Yüce Ulusumuzun takdirine layık olmaya çalıştığını ifade etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.