ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Mayıs 2024 08:24

Masaj salonlarına fuhuş baskını

Masaj salonlarına fuhuş baskını
Erzurum polisi masaj salonu adı altında fuhuş yaptırdığı ve fuhşa yer temin ettiği şüphesiyle üç salona baskın yaptı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde faaliyet gösteren masaj salonları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda üç masaj salonunun sistem adı altında fuhuş yaptırdığı ve fuhşa yer temin ettiği anlaşılmış, konu ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucu 21.05.2024 günü yapılan eş zamanlı operasyonda 8 şüpheli şahıs gözaltına alınmış, üç masaj salonu mühürlenmiş, masaj salonlarında çalıştırılan 10 mağdur kadın sağlık kontrollerinin yapılması işlemleri için ve mağdur ifadeleri alınmak üzere Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiştir. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığına sevkedilmek üzere şüpheli şahısların işlemleri devam etmektedir.” denildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir. 27 Mayıs 2024 16:07

    masaj salonları 10 senedir var boğaz kapandı salon açıldı mahlle aralarına indi. hayaldi gerçek oldu. yaparsa kim yapar bildiniz akp yapar.

  • Erzurumlu Dadaş 26 Mayıs 2024 10:33

    Fedakâr Emniyetimize çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel çalışıyorlar. Allah'a emanet olsunlar. Hı Erzurum'un bir busu noksandı. Hele bakınız ne hale geldik. Edep, ahlâk, namus, utanmak yerlerde sürünüyor. Bu çok tehlikeli bir durumdur. Unutulmamalıdır ki geçmişte Lut, Hud, Semud, Pompei gibi kavimler, küfürden değil, ahlaksızlıktan batmıştır. Bir Erzurumlu olarak bunu kabul edemem.Demek bu şehir, bu hale geldi. Ah ah aaâaaaaaah !.