HABERDE İNSAN Haber Girişi : 24 Temmuz 2022 09:14

Mahmut Uykusuz son yolculuğuna dualarla uğurladı

Mahmut Uykusuz son yolculuğuna dualarla uğurladı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mahmut Uykusuz vefat etti.

Bir süredir kanser tedavisi gören Uykusuz'un önceki gün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Araştırma Hastanesi'nde vefat etti.

Erzurum Büyükşehir eski Belediye Başkanı Mahmut Uykusuz, son yolculuğuna dualarla uğurlandı. 67 yaşında vefat eden Uykusuz, rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir tedavi görüyordu.

1999 - 2004 yılları arasında MHP'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Mahmut Uykusuz'un cenazesi dün Cuma Namazından sonra Narmanlı Cami’inde kılınan cenaze namazının ardından Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze namazına il protokolü, siyasi parti yöneticileri, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MAHMUT UYKUSUZ KİMDİR?

Erzurum’un Yoncalık Mahallesinde 10/11/1955 tarihinde dünyaya gelen Uykusuz Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ekonomi bölümünden mezun oldu.

Yüksek Lisans eğitimini ise aynı bölümde tamamladı. 1980-1999 yılları arasında Köy Hizmetlerinde Ziraat Yüksek Mühendisi olarak görev yapmaya başladı.

1999-2004 yılları arasında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı. 2004 yılından sonra ticari faaliyetlerde bulunan Mahmut Uykusuz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mahmut Uykusuz, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.